WEBINDSATS

Nettet er en vigtig del af SFU’s kampagne – her kan vi nemlig også nå unge, som måske ikke interesserer sig så meget for politik. Derfor kommer SFU dels til at bruge en del penge på annoncering online, men vi skal naturligvis også bruge Facebook og sende kædemails rundt som vi allerede er gode til i vores kampagner.

SOCIALE MEDIER: PRIORITER FACBOOK!

DE FLESTE AF VORES FOKUSKANDIDATER HAR ALLEREDE EN FACEBOOK-SIDE; ELLERS SKAL DE I HVERT FALD HAVE DET I EN FART! OG SÅ ER DER ELLERS BARE OM AT INVITERE JERES VENNER OG LIKE OG DELE KANDIDATENS OPSLAG SÅ TOSSET I GIDER

Udover kandidatens side kan det give mening at lave lokale ”enkeltsagssider” på Facebook. Er buslinjen til gymnasiet nedlagt? Er handelsskolen lukningstruet? Er man ved at blive kørt ned når man cykler rundt fordi der mangler en cykelsti? Alle sager, som mange mennesker går op i, kan bruges!

Når I først har oprettet siden med en kort og sigende overskrift er det bare om at få så mange som muligt til at synes godt om, og derefter kan siden så bruges til at linke til artikler i pressen, hvor det fremgår at jeres kandidat arbejder for at få gjort noget ved den sag, gruppen handler om. Husk ikke at ligge vægt på, hvem der er afsenderen, men derimod på budskabet – folk skal tilslutte sig sagen, ikke hele partiprogrammet!

STATUSFELT, PROFILBILLEDE, VIDEO OG LINKS

Brug status-feltet og profilbilledet til at profilere SF. Fx ”Vil du også have nye materialer i folkeskolerne? Stem SF”. Upload et af SFU eller SF’s kampagnebilleder som profilbillede.
Husk også at linke og dele lokale artikler, blogs m.m., der er relateret til jeres lokale kandidat, så det kommer op på forsiden når dine venner logger ind på Facebook.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at kontakte SFU’s landskontor på telefon 35 36 17 77 eller mail sfu@sfu.dk, så hjælper vi alt det vi kan!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s