DØRKLOKKE-RACE

At stemme dørklokker og besøge folk hjemme hvor de folk bor, var en central del af Obamas kampagne. Det er nemlig her man kan få en god dialog med vælgerne. Dette var uden tvivl en afgørende for at Obamas kampagne rykkede så meget! Og når Obame kan, så kan SFU også 😉

Vi skal nemlig også i dialog med vælgerne og snakke lokale temaer. Selvom det ofte er grænseoverskridende første gang, viser det sig langt de fleste gange at være en rigtig god oplevelse, hvor dem man besøger bliver glade for at man kommer forbi og præsenterer sine ideer og også kan få en lille god diskussion.

Når I skal vælge de husstande ud I vil besøge kan I bruge Geomatic. Det er et program som viser de ”røde gader” i jeres by. Altså de gader, hvor potentielle SF-vælgere bor – og altså der, hvor det giver mening at bruge sine kræfter. SF har nemlig fået lavet en omfattende undersøgelse af, hvilke husstande i Danmark, der overvejer at sætte deres kryds ved SF. Hvis I gerne vil ringe dørklokker kan I bede landskontoret om at sende jer et bykort med vejnavne om hvor der er ”røde gader” i jeres by. Også kollegiekøkkener og ungdomsboliger er oplagte at besøge.

Når I skal ud at stemme dørklokker, så tag jeres materialer med under armen, evt. noget lir og vær glad og positiv. Fortæl I er fra SF og gerne vil fortælle dem lidt om jeres mærkesager. Hvis ikke tiden er til det, så giv en flyer og smid den i brevsprækken, hvis ikke de er hjemme. Vi har I SFU nogle Door hangers, som er lavet til at hænge på de døre hvor folk ikke er hjemme. De virker rigtig godt, og er gode at have med.

OBS. Det kan være en god og sjov idé at lave et lille rollespil i afdelingen inden man begynder at tage rundt på besøg. I kan skiftes til at åbne døren og være SFU’ere, som kort skal introducere sig selv, fortælle kort om mærkesagerne og aflevere en flyer. I kan også bestille et oplæg hos SFU (inden valgkampen), som kan ruste jer til at blive gode dørklokke-stemmere. Skriv til sfu@sfu.dk

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s