TIL DEN LOKALE LEDER

Er du lokal leder i SFU? Dvs. valgt som kontaktperson, lokalkasserer, distriktssekretær eller bestyrelsesmedlem. Så læs med her, hvor du finder gode redskaber til dit arbejde.

HÅNDBOG TIL LOKALE LEDERE

Download håndbogen og bliv hjulpet på vej i dit lokale arbejde. Har du spørgsmål eller ideer til, hvad den ellers bør indeholde, så skriv til os på sfu@sfu.dk eller ring ind til landskontoret på tlf. 35 36 17 77.

TIPS TIL DET TØRRE

Som lokal leder har du udover ansvaret for at igangsætte aktivitet og kampagner i afdelingen, også ansvaret for at alt formelt er på plads. Her finder du derfor gode råd og retningslinjer for “det tørre arbejde” i SFU, der tæller generalforsamlinger, regnskaber osv.

Det er vigtigt, at det er på plads – så følg guides og skabeloner nedenfor:

Generalforsamlinger:
Alle afdelinger og distrikter skal afholde generalforsamling 1 gang årligt.

Download guide til afholdelse af generalforsamling

Download skabelon til den skriftlige beretning og referatet for generalforsamlingen – brug det inden i går i gang med generalforsamlingen

Download standardvedtægter for SFU’s afdelinger, hvis I mangler jeres eller har brug for inspiration til, hvordan de bliver bedst muligt sat sammen

Regnskab
Alle afdelinger og regnskaber skal en gang årligt afslutte regnskabet for året og dokumentere en økonomisk udvikling. Regnskabet skal foreligges SFU centralt. Regnskabet afsluttes i forbindelse med den årlige generalforsamling og godkendes her af afdelingens medlemmer.

Download guide til god regnskabsføring (til lokalkasserere)

Download skabelon til årets regnskab – brug denne, det gør dit arbejde lettere, og så er du sikker på, dit regnskab bliver korrekt

Dokumentation af afdelingens aktiviteter

– Hvert kvartal skal din afdeling dokumentere, at den har været aktiv overfor SFU’s organisation. Kvartalerne løber som følger:

Perioden 1. april – 30. juni: 1. kvartal
Perioden 1. juli – 30. september: 2. kvartal
Perioden 1. oktober – 31. december: 3. kvartal
Perioden 1. januar – 31. marts: 4. kvartal

Når du skal dokumentere din afdeling, så brug DETTE skema – udfyld det med information om, hvad I har lavet, underskriv det og send ind til sfu@sfu.dk, enten som scan eller som almindeligt brev.

Du må meget gerne medsende referater fra jeres møder, artikler fra pressen og billeder med information om, hvem der er på og hvornår de er fra.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s