SKOLINGSUDVALGET

Skolingsudvalgets arbejde handler kort sagt om at sikre, at vi alle sammen bliver dygtigere socialister. Vi arbejder for at vi får større viden, bliver bedre til at analysere verdenen omkring os og får redskaberne til at forandre den.

Udvalget består af fem personer (Kirstine, Nanna, Karoline, Mikkel, Laila og Kirstine) og understøttes af vores ansatte eventmedarbejder (Peter). Men vi vil altid gerne have input fra andre eller en hjælpende hånd. Det gælder især praktisk til vores arrangementer – men også med mange af de løbende opgaver, så er der noget du synes lyder spændende, så tøv ikke med at kontakte os. Lige nu har vi fx frivillige tilknyttet det sociale program på træf, SFUnet, praktiske opgaver på træf og introarrangementer.

Kontakt SFU’s skolingsudvalg her

Her er lidt om det vi går og laver for tiden:

Træf: Efter et skønt novembertræf med fokus på lighed er vi nu gået i gang med arbejdet på årets næste træf, nemlig februartræffet d. 1-3. februar som kommer til at handle om frihed. SFUs nationale træf er sandsynligvis det udvalget bruger mest tid på – vores mål er at alle SFU’ere skal kunne have en weekend med spændende oplæg, lærerige workshopper og selvfølgelig en masse hygge andre socialister som også plejer at holde et brag af en fest lørdag aften.

Oplev lidt af stemningen fra træf i disse billeder fra Kommunalvalgstræf 2013 eller sidste års novembertræf her

Og følg med i kommende nationale træf her

Lokal skoling: Vi hjælper løbende lokalafdelinger og distrikter i SFU med at lave spændende arrangementer, det kan være alt fra kickstart af en kampagne til intromøder på de lokale uddannelsessteder. Vi lægger netop nu sidste hånd på et oplægs- og eftermødeaktivitetskatalog, men ideer til fede oplæg eller aktiviteter man kan lave efter medlemsmøder. Find oversigten over tilbud her.

Lederskoling: I SFU sætter vi stor pris på vores lokale tillidsvalgte og vil gerne hjælpe til at de bliver så dygtige som mulige, derfor har vi to lederuddannelsestilbud, lokale ledere for nye tillidsvalgte og udvidet leder som er en overbygning herpå. På begge uddannelser lægger vi stor vægt på at teori og praksis skal spille sammen, her er således både tid til de store debatter om, hvordan man bliver en god leder og til at få konkret erfaring med kampagneplanlægning, kommunikation og til at erfaringsudveksle med andre i samme situation som en selv.

SFUnet: Sidst men ikke mindst producerer vi skriftlig skoling som en del af denne hjemmeside. Her kan man gå i dybden med vores ideologi og strategi samt få gode ideer til rød underholdning, hvis man fx gerne vil se en film og samtidig blive klogere. Kig forbi vores side: https://sfunet.wordpress.com/politisk-fordybelse/

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s