KAMPAGNENS AKTIVITETER

  • WEBPLATFORM

Report your boss centrerer sig omkring en webplatform, hvor unge kan skrive ind med historier og eksempler på dårlige arbejdsforhold fra deres eget eller venners arbejde (fuldtids- såvel som fritidsarbejde). Her kan de ”rapportere” om problemer fra deres arbejdsplads, tippe os om andre arbejdspladser og læse mere om deres rettigheder. De unge får herefter mulighed for at få kvalificeret hjælp og rådgivning til at køre deres sager videre af SFU i samarbejde med fagforeningerne HK og 3F. Tjek hjemmesiden på www.reportyourboss.dk

  • BUSTURNÉ

For at sikre udbredelse og kendskab til kampagnen og dens budskab gennemføres en bustur fra d. 18.-31. januar rundt i landet i samarbejde med unge fagligt aktive og SFU’ere lokalt. Her besøges uddannelsessteder for at få de unge i tale omkring deres arbejdsvilkår og rettigheder. Busturen skal indsamle de første cases fra unge over hele landet og fungere som løftestang for efterfølgende selvstændige aktiviteter lokalt. I kan følge med i busturen på websiden.
Tjek busruten ud her

  • GO CARDS
    SFU har trykt 33.000 GO CARDS med kampagnebudskabet som spredes på 540 cafeer over hele landet i uge 5. De skal bidrage til kampagnens synlighed og gøre unge i café og restaurationsbranchen opmærksomme på budskabet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s