POLITISK SOMMERFESTIVAL 2012

SF Ungdom holder politisk sommerfestival for medlemmer og andre med hjertet til venstre. Temaet er ”Socialist anno 2012” og festivallen byder på fem dage med politiske workshops, koncert, biograf under åben himmel, paneldebatter, debatlounges, grillaften, morgensport, seje talere, bål og hygge og meget mere.

Sommerfestivalen foregår d. 25-29. juli (onsdag-søndag i uge 30) på en efterskole eller højskole, sandsynligvis i Sønderjylland.

Her på siden kommer der løbende flere praktiske informationer, ligesom du kan læse om hvorfor andre tager med på sommerfestival, se programmet der løbende opdateres og læse om hvordan du kan være frivillig.

Se hvem der ellers deltager og se hvad folk skriver om festivallen på facebook-eventen

 Program

Vi arbejder løbende på at lave et spændende program. Du kan se det foreløbige her


Bliv frivillig

Sæt dit præg på festivallen – bliv frivillig! Den politiske sommerfestival skabes laves af frivillige og du kan også være med, læs mere her

Praktiske oplysninger

Du modtager i god tid inden sommerfestivallen et brev med praktiske informationer samt en rejsebon som kan veksles til togbillet på den nærmeste station. Nedenfor er de primære praktiske oplysninger. Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte den ansvarlige for festivallen: Laila Lauridsen på tlf.: 23478912 eller mail: Lailalauridsen@hotmail.com

Pris: Det kommer til at koste 400-450 kr. at deltage på den politiske sommerfestival alt efter om du sover i telt/på sovesal eller sover på et værelse. Prisen dækker transport, overnatning, mad, materialer – altså rundt regnet alt på nær slik og drikkevarer.

Sted: Kommer snarest

Tidsrum: Sommerfestivallen løber fra d. 25.-29. juli. Vi håber selvfølgelig du har lyst til at deltage alle dage, men det er muligt blot at deltage i nogle af dagene. 4 dage koster 350 og 3 dage eller kortere tid koster 300 kr.

Medbring: Du kan finde en pakkeliste her. Ud over tøj og andet praktisk, må du meget gerne medbringe et instrument (især hvis du kan spille på det) og tøj til temafesten torsdag, hvor temaet vil være ”skat”.

Festivalbutik: Der vil under sommerfestivallen være mulighed for at købe slik, snacks, sodavand og til festerne alkohol. Man må ikke selv medbringe alkohol.


Et svar til POLITISK SOMMERFESTIVAL 2012

  1. Casper Marienlund siger:

    Det er altid helt vildt lækkert at være på SF Ungdoms sommerlejer, så jeg vil opfordre alle til at tage med!

    Selvom Hoptrup ligger et godt stykke væk fra alting (undtagen lige en brandstation), er det faktisk et hyggeligt sted, med adgang til dunhammer og søvand, og det er jo en sikker vinder 😉

    Og så skal vi nok sørge for noget godt mad.

    Mvh. Casper Marienlund, Aktivist

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s