Spil

Der findes ikke mange, men dog finder man indimellem spil, som har et venstreorienteret eller politisk skær over sig. Nedenfor har vi forsøgt at samle de spil, der set fra et venstreorienteret synspunkt er gode, eller som kan give spilleren færdigheder når det kommer til f.eks. organizing.

Organizinggame.com_W940px

Organizerspil

Hvordan bliver man en god organizer? Er start kunne være at klikke sig ind på organizinggame.org, og gennem et ganske underholdende spil få en indføring i de mest grundliggende principper, når det kommer til dørklokkestemning, agitation og meget andet. Det kan lyde lidt underligt, at man kan lærer noget som helst om organizing ved at spille et simpelt computerspil, men man bliver faktisk overrasket over, hvor mange små tricks spillet kan bidrage med. Først og fremmest får man øje for mange af de små ting, man skal være opmærksom på.
Husk dog, at den bedste måde man blive en god organizer på stadig er “learning by doing”, så spillet skal ikke ses som et alternativ til praksis, men som et supplement, der især kan hjælpe uerfarne folk.

Tjek organizinggame.org

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s