Film

Der er mange relevante film for en venstreorienteret, desværre er mange af dem også meget smalle og svære at få fat på. Derfor har et vigtigt kriterium været at filmene på listen skal være relativt nemt tilgængelige. Det bør dog bemærkes, at der ikke er nogen kvalitets-garanti – listen rummer såvel besynderlige, grænsende til halvdårlige film, såvel som aldeles fremragende film.

Filmene er udvalg ud fra et kriterium om, at de på den ene eller anden måde skal omhandle venstrefløjens kultur, historie eller identitet eller på en anden måde være gode set fra et venstreorienteret synspunkt – f.eks. retten en kritik mod noget vi som socialister ikke er så vilde med. Selvom nogle film er fiktion griber de stadig om virkeligheden i større eller mindre grad. Derfor anbefales der både dokumentar– og fiktionsfilm.

Generelt kan det siges om de fleste film, at de kan steames via bibliotekernes steamingtjeneste filmstriben.dk eller filmtjenester som youtube og vimeo. Hvis det ikke er tilfældet kan det godt svare sig at forsøge at låne den fysisk på et bibliotek.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s