Bøger

Listen over relevante bøger kunne fortsætte i det uendelige. Vi har forsøgt at udvælge en række af primært nyere bøger, men et par klassikere har dog også fundet vej til listen. Bøgerne er ikke strengt knyttede til SFU men spænder over en bred kam af forskellige bidrag. Overordnet har vi valgt at inddele bøgerne efter skønlitteratur og faglitteratur. Under faglitteratur er det yderligere tre kategoriseringer:

BIOGRAFIER OG POLITISK HISTORIE – et udvalg af bøger, der beskæftiger sig med fortiden, de personer der har tegnet venstrefløjen og SF, hvordan vi er endt, hvor vi er og hvorfor.

ANALYSER OG BESKRIVELSER AF DANMARK OG VERDEN I DAG – udlægningerne af, hvordan man bør se på verden er mange, og det er essentielt at man gør sig klart, hvor man mener Danmark og verden er i dag, hvis man vil lave det om til det bedre. Denne kategori rummer bøger, der på forskellige måder beskriver det samfund og dets tendens, vi lever i.

IDEOLOGI OG STRATEGI FOR FORANDRING – bøger der handler om, i hvilken retning vi bør bevæge samfundet og hvilke midler vi skal tage i brug for at nå dertil.

Udover bøger kan det også anbefales, at man følger med i skriverier fra tænketanken CEVEA og fra FOPA, der ud fra et socialistisk grundlag forsøger at bidrage med politikudvikling og ideer til venstrefløjen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s