Organizer

ORGANIZER

SF Ungdom søger en organizer med tiltrædelse 1. august 2012.

OM STILLINGEN
Som organizer vil din primære opgave være at arbejde med organiseringen af SFU’s lokale aktiviteter og udvikling. Det vil være dit primære ansvar at igangsætte og understøtte SFU’s kampagneaktiviteter samt hjælpe og dygtiggøre vores tillidsvalgte og aktivister inden for ledelse,  kampagneorganisering og hvervning samt det daglige foreningsarbejde og lokaløkonomi mv.

 

Som organizer kommer du således til at spille en helt central rolle i organisationens arbejde med at øge synligheden lokalt, få flere nye medlemmer,  opstarte og skabe øget aktivitet i SFU’s lokalafdelinger samt organisere flere frivillige i vores aktiviteter.

 

Du vil indgå i et team sammen med en anden ansat organizer. Jeres arbejde forudsætter, at I er mest muligt til stede lokalt og deltager i møder, kampagneaktiviteter, uddannelsesbesøg mv. sammen med vores lokale ledere og aktivister. Du skal derfor regne med, at du kommer til at tilbringe størstedelen af din arbejdstid uden for SFU’s landskontor, og vil arbejde tæt sammen med SFU’s distriktssekretærer, kontaktpersoner m.fl.

 

OM DIG

Du er god til at:

:        Sætte dig selv i gang samt arbejde effektivt og selvstændigt.

:        Skabe gejst og engagere mennesker omkring dig.

:        Være initiativrig, glad for at være på og skulle præstere i dit daglige arbejde.

:        Kunne lide at gå foran, tale i telefonen, være på kampagne, tale med fremmede og vende begrænsninger til muligheder.

:        Arbejde tæt sammen med andre.

:        Lære fra dig og inspirere andre og samtidig selv indhente ny viden og ideer ud fra egne erfaringer, andre organisationer, andre kampagner mv. som løbende bidrager til at udvikle SFU’s arbejde.

:        Håndtere pressede situationer uden at miste overblikket.

:        Agere loyalt som ansat i en politisk organisation.

 

Det er derudover et krav, at du har kendskab til SF Ungdoms mange aktiviteter samt arbejdet i afdelinger og distrikter.

Det vil være en fordel, hvis du har kørekort.

 

OM ARBEJDSPLADSEN

Du vil have kontor på vores sekretariat i København, men arbejdet vil i høj grad foregå ude i SF Ungdoms afdelinger og distrikter. Du vil derfor også skulle forvente svingende arbejdstider og vil opleve uger, hvor du har base andre steder i landet end København.

 

Du vil blive en del af en ung og dynamisk arbejdsplads med ansatte, frikøbte og frivillige, der brænder for sagen. Sammen udgør vi et stærkt fællesskab, der arbejder hårdt og effektivt med ugentlige koordineringsmøder og jævnlige sociale aktiviteter. I dit daglige arbejde vil du skulle arbejde tæt sammen med SFU’s øvrige ansatte og daglige ledelse. Selvom vi er et ungt team, stiller vores arbejde krav om punktlighed, præcision og selvstændighed. Du får meget ansvar og rum til at udvikle dine opgaver og dit arbejdsområde, og vi gør meget ud af også at inddrage og dygtiggøre vores sekretariat politisk. Til gengæld forventer vi, at du bidrager til fælles målsætninger, arbejder loyalt overfor organisationens beslutninger og overholder fælles aftaler i det daglige.

ANSØGNINGEN

Lyder det spændende? Så send en ansøgning til maria@sfu.dk. Ansøgningsfristen er 22. juni 2012, med ansættelsessamtaler umiddelbart derefter.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte SF Ungdoms landssekretær Maria Wedø på tlf. 35 36 17 77 eller på maria@sfu.dk

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s