FRIVILLIGSTILLINGER HOS SFU

Har du en timer eller flere om ugen, du gerne vil bruge til at hjælpe SFU? Så søg en af nedenstående stillinger:

Det eneste du skal gøre er at sende en mail til nina@sfu.dk med navn, hvilken stilling du gerne vil søge samt et par linjer om dig selv.

ADMINISTRATIVHJÆLPER PÅ LK

Vil du gerne hjælpe SFU med nogle rent administrative ting, som at sende post ud, ændre adresse i medlemssystemet mm. Det kræver at du har min 1 time om ugen, så du har en chance for at være inde i tingene når du her. Du vil blive koblet op på vores sekretariatskoordinator på landskontoret, og hjælpe ham i hans arbejde.

ARRANGEMENTSANSVARLIG I SFU KBH

Er du god til at lave fede debatarrangementer? Så kan du sammen med en fra SFU KBH’s bestyrelse stå for en eller flere af de kulturaftner som SFU KBH afholder jævnligt. Du ville blive ansvarlig for det praktiske som opreklamering, kontakt til oplægsholder, det praktiske på selve dagen mm.

BASTIONSFRIVILLIG

Dette er for dig der gerne vil arbejde med at opbygge en af SFU’s lokalafdelinger, så den bliver en sej kampagnebastion. Du vil sammen med en person fra SFU’s forretningsudvalg blive knyttet op på en lokalafdeling der ønsker at udvikle sig. Sammen med den lokale kontaktperson skal I arbejde for at afdelingen får flere aktive, laver fede arrangementer for dens medlemmer, evt. at den kan fører en kampagne på en lokal sag mm.

Det kræver at du fast mødes med den anden der arbejder med afdelingen, og at du vil afsætte noget tid til at besøge den pågældende afdeling.

FILM FRIVILLIG

Er du god til at lave film? Så kan du hjælpe SFU, ved fast at lave film til vores forskellige kampagner, og hvis der er en aktuel sag vi gerne vil reagere på hurtigt. Du har mange gode ideer og kan lide at klippe film sammen. Arbejdstiden varierer meget, men du skal være indstillet på at lave film, når der sker noget aktuelt politik som giver mening at reagere på.

PRESSEFRIVILLIG

Vil du hjælpe SFU’s formand med SFU’s pressearbejde. Er du god til at skrive læserbreve, pressemeddelelser mm? Har du tid til at reagere hurtigt på en sag, når der sker noget i dansk politik? Så kunne dette være noget for dig. Du kan både komme forbi SFU’s landskontor og arbejde, eller arbejde hjemmefra efter aftale med Pelle.

SKU FRIVILLIG

Vil du gerne prøve kræfter med at arrangere større kurser i SFU. Så kan du blive koblet op på et kursus i SFU, hvor du sammen med de ansvarlige fra skolingsudvalget skal få styr på programmet, få det praktiske til at klappe, sørge for underholdning til deltagerne mm. Andre opgaver kan være at stå for fyraftensmøder, seje intromøder, opdatering af webskoling mm.

UDDANNELSESBESØGSPATRULJEN

Vil du hjælpe SFU KBH med at få besøgt uddannelserne i byen med SFU materialer. Du skal med en gruppe andre SFU’ere rundt på skoler, snakke med eleverne/de studerende og hænge SFU materialer op. Tidsmæssigt kræver det en eller flere dage i september, hvor SFU KBH skal ud med SFU’s skolestarts kampagne.

UDVIDET LEDERFRIVILLIG/ARRANGEMENTSFRIVILLIG

Er du god til at få det praktiske til at klappe, så kan du blive ansvarlig for at få SFU’s udvidet lederuddannelse til at rulle. Det drejer sig om tre weekender med 15 deltagere, hvor du skal holde styr på de praktiske ting i forbindelse med arrangementet. Det kræver at du har mulighed for at deltage på arrangementerne(10-12. september, 29-31. oktober, og en lørdag i januar), samt at du har tid til at forberede weekenderne. Arbejdspresset er størst op til weekenderne.

UNIVERSITETS ARBEJDE

Vil du gerne lave SFU aktiviteter for universitetsstuderende?  Du kan være med til at lave debatarrangementer som henvender sig til SFU’ere/SF’ere på uni. Du skal stå for forskellige arrangementer i samarbejde med Christian fra SFU’s forretningsudvalg, arrangementets type aftales fra gang til gang. Mængden af arbejde veksler, men aftaltes konkret fra gang til gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s