LOKAL LEDER

Gode råd til arbejdet som lokal leder

På denne side kan du finde særlige redskaber og guides som er målrettet dig, der er valgt som lokal leder i SFU, fx som distriktssekretær, kontaktperson/formand, kasserer eller bestyrelsesmedlem.

Scroll ned over menuen og se, hvilke emner du kan finde hjælp inden for.

Siden vil løbende blive udviklet. Hvis du har forslag til sidens indhold eller efterspørger hjælp på særlige områder hører vi derfor også gerne fra dig.

Husk også, at du kan finde mange af de gode råd til vores aktuelle kampagnearbejde i menuen under “aktuel kampagne”.

Uddannelsestilbud for lokale ledere

I SFU har vi også en række tilbud til vores lokale ledere i form af uddannelsessessioner, der klæder dig på til at varetage hvervet som tillidsvalgt i SFU. Vi tilbyder:

  • Grundkursus for lokale ledere: Som nyvalgt kontaktperson, kassererer, distriktssekretær el.lign. anbefaler vi, at du deltager i vores grundkursus for lokale ledere, som afholdes i forbindelse med vores nationale træf 4.-6. oktober eller 1.-2. marts. Grundkursus introducerer dig til de opgaver, som følger med som lokal leder og giver dig en række basale redskaber til lokalt lederskab, kampagneorganisering, kommunikation og økonomistyring. 
  • Udvidet lederuddannelse: Hvert år tilbyder SFU en udvidet lederuddannelse for vores tillidsvalgte, der er en overbygning på vores grundkursus. Lederuddannelsen strækker sig fra december til april.  Ansøgningsformular, ansøgningsfrist mv. vil blive opreklameret på forsiden af http://www.sfunet.dk.
  • Kassererskoling: Som kasserer i et distrikt eller en afdeling i SFU tilbyder vi dig løbende kurser, der kvalificerer dig i arbejdet med den lokale økonomistyring. Hold øje med kommende kurser på http://www.sfunet.dk eller kontakt vores landskasserer Mads Hintze hvis du ønsker, at vi skal tage initiativ til et kursus i dit område (skriv en mail til mads@sfu.dk).
  • Organisationsnetværk:  Et par gange årligt mødes alle SFU’s tillidsvalgte til et organisationsnetværk, hvor vi i fællesskab drøfter den aktuelle politiske situation, vores politiske fokus og kampagnesatsninger. Her er også rum for erfaringsudveksling på tværs af tillidshverv og geografi og der udbydes en række workshop på hvert org.netværk. I SFU-året 2013-14 bliver det i forbindelse med SF’s sommertræf 24.-25. august på Ryslinge Højskole samt den 9. februar.
  • Book et oplæg/træningssession: Efterlyser du aktuel skoling eller træning i politiske sager, kampagnearbejde eller lederskab kan du også løbende booke oplæg og træningssessioner her – så kommer vi ud til din bestyrelse/afdeling/distrikt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s