Papirer til behandling på LM 2010

Landsmødet skal i år behandle et Perspektiv- og Handlingsprogram for SFU i perioden 2010-2011 samt temaudtalelsen “Beskyt fællesskabet – stop kriminaliteten” om retspolitik. Desuden er der mulighed for at revidere vedtægterne, og så skal landsledelsens beretning om det forgangne år diskuteres.

Ændringsforslag

Alle medlemmer af SF Ungdom har haft mulighed for at stille ændringsforslag til papirerne. Der var deadline torsdag d. 11. marts. Du kan downloade alle de indkomne ændringsforslag her.

  Der skelnes mellem ændringsforslag til behandling og til indarbejdelse. Da der kommer temmelig mange forslag kan vi nemlig ikke nå at diskutere og stemme om dem alle sammen på landsmødet. Derfor indstilles forslag, der er sproglige eller grammatiske, handler om teknikaliteter eller detaljer samt forslag, som alle formodes at være enige om, til indarbejdelse. Det betyder, at de ikke bliver diskuteret og stemt om hver især på landsmødet, men blot vedtages som en samlet pakke.

  Ønsker du at få behandlet et af de forslag, der er indstillet til indarbejdelse, skal du henvende dig til dirigenterne under landsmødet inden behandlingen af det pågældende papir begynder.

  Ændringsforslag til ændringsforslag

  Der er mulighed for at stille ændringsforslag til de indkomne ændringsforslag. Forslagene sendes til sfu@sfu.dk inden deadline. Fristerne ser ud som følger:

  • Vedtægterne: 1. april kl. 22
  • Perspektiv- og Handlingsprogram: 30. marts kl. 22
  • Beskyt fællesskabet – stop kriminaliteten: 30 marts kl. 22

  Bemærk, at ændringsforslag til ændringsforslag ikke kommer til behandling hvis de ændrer det oprindelige forslag grundlæggende og reelt er et helt nyt ændringsforslag. Man må altså ikke stillet et ændringsforslag til ændringsforslag, som totalt ændrer det ændringsforslag, det er stillet til.

  Debat af forslagene forud for landsmødet

  Papirerne og de indkomne ændringsforslag kan allerede før selve landsmødet diskuteres på SFUnets debatforum. Du finder forummet her. Hvis du ikke kender dit brugernavn og din kode, så klik her.

  3 svar til Papirer til behandling på LM 2010

  1. Anton siger:

   Hej sfu

   Jeg har problemer med at komme ind på selve debatten på SFU’s forum – Hvor trykker man på forsiden, for at komme ind på selve debatforummet?

   Røde H

  2. SF Ungdom siger:

   Hej Anton

   Når du går ind på forum.sfu.dk, skal du logge ind med dit personlige logind, herefter kommer du automatisk ind på debatforumet.
   Hvis du ikke har dit logind, kan du få et nyt på kode.sfu.dk

   Mvh SF Ungdom

  3. Anton siger:

   Problemet er så bare, at når jeg har logget ind, så ryger jeg tilbage til forsiden uden at kunne komme in d i nogle fora overhovedet…

  Skriv et svar

  Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

  Twitter picture

  Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

  Facebook photo

  Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

  Google+ photo

  Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

  Connecting to %s