Uddannelseskonference

Den 15. september holder SFU uddannelseskonference. Her sætter vi fokus på både de aktuelle problemstillinger i uddannelsessystemet, samt på hvordan vi som socialister ser på uddannelse og hvordan vi ønsker at indrette fremtidens uddannelser.

 

Uddannelse vil over de kommende år blive en endnu vigtigere kampplads for os som venstreorienterede. Med krisen, den pressede verdensøkonomi og den fortsatte globalisering er det mere end nogensinde vigtigt, at vi får indrettet vores uddannelsessystem, så det kan sikre uddannelse til alle.

 

Uddannelseskonferencen er et godt og lærerigt tilbud for dig, der enten er aktiv i dit elevråd, i elev- og studenterbevægelsen eller som bare er interesseret i uddannelsespolitik.

Ud over et spændende  program, vil dagen også give dig mulighed for, at møde andre unge socialister, der har de samme interesser eller arbejder med de samme politiske aktiviteter, som dig selv.

 

Konferencen afholdes sammen med konferencen om ‘Fremtidens Velfærd’ hos HK Hovedstaden, Svend Aukens Plads 11, 2300 København S . Det kommer til at koste 100 kr. at deltage. Efter programmets afslutning vil der være fest med de øvrige deltagere og mulighed for overnatning, hvis man ønsker det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s