Novembertræf – Til kamp for lighed

Vær med når SFU intensiverer kampen for lighed på årets novembertræf. Her skal vi i dybden med problemerne med ulighed i Danmark og i verden, vi skal idéudvikle på løsninger og vi skal blive bedre til at skabe forandring her og nu.

Træffet finder sted d. 2-4. november 2012 og er åbent for SFU’ere og andre med hjertet til venstre. Så tag en ven under armen og tilmeld jer på sfu@sfu.dk (oplys navn, afdeling, spor man vil tilmeldes + hvis man er vegetar eller lignende).

Læs programmet her.

SPOR

På træffet er det muligt at deltage i en række forskellige spor

–        Introspor: For dig som er på træf første gang. En god mulighed for at komme i dybden med socialistisk ideologi, snakke om hvordan man kan gøre en forskel her og nu og debattere politik med ligesindede. Vi sammensætter et spor som kommer godt omkring politik, ideologi, strategi og konkret forandringsarbejde. Er der noget af det man har hørt i sin lokalafdeling eller andre steder, er man meget velkommen til at zappe mellem introsporet og zap-sporet.

–        Zap-spor: Sporet for dig som har været på træf før. Her kan man vælge mellem en lang række workshops og oplæg inden for politik, ideologi, organisering og meget mere.

–        Lokale ledere: SFUs lokale-leder-uddannelse er for lokale tillidsvalgte. Her får man redskaber til at lede en afdeling med alt hvad det indebærer inden for organisering, mødeledelse, intern og ekstern kommunikation og meget mere. Vi anbefaler at man kun deltager på lokale leder-sporet én gang, men blandt zap-blokkene er der god mulighed for at fortsætte debatterne og blive klogere inden for ledelse og organisering.

PROGRAM

Vi arbejder løbende på programmet og med at finde de bedste oplægsholdere. Du vil snarest kunne finde det foreløbige program her.

Foruden et politisk program er der også forskellige sociale indslag og lørdag aften vil der være fest (læs om SFUs alkoholregler her ß link). Her vil være masser af aktiviteter, hvad enten man drikker alkohol eller ej. Bl.a. afholdes årets iPod-battle mellem SFUs distrikter

PRAKTISK

Tid: Træffet afholdes i weekenden 2-4. november. Ankomst og indskrivning vil finde sted fredag fra kl. 16.30 og træffet åbnes kl. 18.00. Søndag er programmet færdig senest 14.30.

Sted: Træffet vil blive holdt på et gymnasium et sted i Danmark

Pris: Det koster 250 kr. at deltage i træffet. Det dækker transport, mad og overnatning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s