Konference om fremtidens velfærd

Vil du være med til at diskutere: Hvordan vi skal indrette fremtidens velfærd? Hvad vi skal leve af? Hvordan får vi flere til at vælge fællesskabet? Om det offentlige og private kan gavne hinanden? Og hvem der i grunden skal bestemme?
Så tag med til SFU’s konference om fremtidens velfærd lørdag d. 15. sep.!

Er du nyt medlem vil første del af konferencen være en introduktion til SFU som politisk organisation, herefter vil der være mulighed for at vælge mellem de forskellige velfærdsworkshops.

Programmet starter kl. 1200 med oplæg og workshops om kampagnen og slutter omkring kl. 1800, med mulighed for at deltage i fælles middag og fest om aftenen. Der vil ligeledes være mulighed for overnatning samt let morgenmad dagen efter.

Det koster 100 kroner at deltage og så står SFU for mad, fest og en hel dag fyldt med spændende oplæg og debatter! SFU betaler desuden din rejse.

Vi kan desværre endnu ikke sige hvor i landet konferencen bliver afholdt, men det vil blive offentliggjort snarest her på siden.

Tilmeld dig allerede nu ved at sende en mail til sfu@sfu.dk. Skriv i mailen: Navn, afdeling og om du har deltaget i nationale SFU-arrangementer tidligere.

Vi glæder os til at se dig til en diskussion om fremtidens velfærd.

Ydereligere spørgsmål? Kontakt SFU’s landskontor 35 36 17 77 // sfu@sfu.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s