Februartræf 2013 – Frihed skabes i fællesskab

Frihed skabes i fællesskab

Vil du vide mere om hvad der er op og ned i frihedsdebatten?
Vil du høre oplæg om og debattere, hvad vores modsvar til de borgerlige skal være, når de siger at nye arbejdspladser skabes gennem lavere løn?
Og vil du have redskaber til, hvordan du vinder debatten mod de borgerlige i frikvarteret eller til paneldebatter?

Så tag med til en spændende politisk weekend krydret med masser af søde mennesker, hyggelige indslag og et brag af en fest.

Træffet er åbent for SFU’ere og andre med hjertet til venstre, så tag en ven under armen og tilmeld jer på http://sfu.dk/tilmeld-dig-sfus-naeste-arrangement/

Her på siden kan du læse mere om den politiske baggrund, praktiske oplysninger, program mv.

Læs allerede nu udkast til program her.

Politisk baggrund
De borgerlige har vundet første heat i frihedsdebatten. De har formået at fremstille sig selv som forkæmpere for frihed, de har formået at erobre begrebet således at socialisme og frihed for mange er blevet en modsætning. Vi vil vinde frihedsbegrebet tilbage, vi vil vise at frihed og socialisme ikke at en modsætning, men frihed netop skabes i fællesskab.

Medierne fortæller at de unge er blevet blå – det er måske ikke så underligt, når man får at vide at det er de blå der kan sikre ens frihed – men det tror vi ikke på. Den seneste tid har vist at de borgerliges idé om frihed handler om at der skal være tyske lønninger og svensk skat, det er en frihed på arbejdsgivernes præmisser. Vi anerkender at Danmark står over for nogle store udfordringer, men gode vilkår for erhvervslivet handler ikke kun om løn, men om generelt at sikre gode vilkår, uddannelse, infrastruktur og en aktiv erhvervspolitik.

De borgerlige vandt første heat. Vi skal vinde næste heat – vi vil vinde værdikampen om frihed, vi tager friheden tilbage!

Politisk program

Du kan finde første udkast til program her.

Vi opdaterer løbende programmet efterhånden som oplægsholdere bekræftes.

Som det ses af programmet er der forskellige spor

Introspor: For dig som er på træf første gang. En god mulighed for at komme i dybden med socialistisk ideologi, snakke om hvordan man kan gøre en forskel her og nu og debattere politik med ligesindede. Vi sammensætter et spor som kommer godt omkring politik, ideologi, strategi og konkret forandringsarbejde. Er der noget af det man har hørt i sin lokalafdeling eller andre steder, er man meget velkommen til at zappe mellem introsporet og zap-sporet.

Zap-spor: Sporet for dig som har været på træf før. Her kan man vælge mellem en lang række workshops og oplæg inden for politik, ideologi, organisering og meget mere.

Lokale ledere: SFUs lokale-leder-uddannelse er for lokale tillidsvalgte. Her får man redskaber til at lede en afdeling med alt hvad det indebærer inden for organisering, mødeledelse, intern og ekstern kommunikation og meget mere. Vi anbefaler at man kun deltager på lokale leder-sporet én gang, men blandt zap-blokkene er der god mulighed for at fortsætte debatterne og blive klogere inden for ledelse og organisering.

Praktiske oplysninger

Tid: Fredag d. 1. februar, ankomst mellem 16.30 og 18.00 til søndag d. 3. februar, hvor vi er færdige kl. 14.00

Sted: Høje Taastrup Gymnasium

Pris: 250 kr. som dækker transport, mad og overnatning, foruden en weekend med spændende oplæg og debatter

Pakkeliste følger, men vi kan allerede nu afsløre at der vil være fastelavnstema til festen lørdag.

Tilmelding på http://sfu.dk/tilmeld-dig-sfus-naeste-arrangement/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s