KOLLEGIEBESØG

KOLLEGIEBESØG

At stemme dørklokker og besøge folk hjemme hvor de folk bor, var en central del af Obamas kampagne. Det er nemlig her man kan få en god dialog med vælgerne. Dette var uden tvivl en afgørende for at Obamas kampagne rykkede så meget. Og når Obama kan, så kan SFU også!

Vi skal nemlig også i dialog med vælgerne og snakke lokale temaer. Selvom det ofte er grænseoverskridende første gang, viser det sig langt de fleste gange at være en rigtig god oplevelse, hvor dem man besøger bliver glade for at man kommer forbi og præsenterer sine ideer og også kan få en lille god diskussion.

Fokuser jeres besøg på kollegier og ungdomsboliger. Her når vi de hurtigst de unge vælgere, og man kan falde i snak med flere på en gang. Ofte bliver man inviteret indenfor i kollegiekøkkenerne til en uformel snak, og det skal I udnytte til ikke bare at dele materiale ud, men også agitere for vores mærkesager, særligt ift. uddannelse.

Hvis I gerne vil ringe dørklokker I almindelige boligområder, kan I bede landskontoret om at sende jer et bykort med vejnavne om hvor der er ”røde gader” i jeres by.

Vi har I SFU Door hangers, som er lavet til at hænge på de døre hvor folk ikke er hjemme. De virker rigtig godt, og er gode at have med både på kollegier og til almindelige husstande.

OBS. Det kan være en god og sjov idé at lave et lille rollespil i afdelingen inden man begynder at tage rundt på besøg. I kan skiftes til at åbne døren og være SFU’ere, som kort skal introducere sig selv, fortælle kort om mærkesagerne og aflevere en flyer. I kan også bestille et oplæg hos SFU (inden valgkampen), som kan ruste jer til at blive gode dørklokke-stemmere. Skriv til sfu@sfu.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s