Hvordan får jeg indflydelse?

Landsledelsens nedsatte i juni 2013 en skrivegruppe, hvis medlemmer i fællesskab har udformet det udkast, der er tilgængelig her på siden. De stå alle til rådig med at besvare spørgsmål og henvendelser omkring programmet. Desuden vil gruppen meget gerne tage ud til lokalafdelinger og distrikter for at holde oplæg om programmet, hvis dette ønskes

Gruppens medlemmer er:

Fra og med d. 9.januar ligger skrivegruppens udkast tilgængelig her på SFUnet. Herefter har alle mulighed for at stille ændringsforslag til skrivegruppens udkast fremmod landsledelsens møde i weekenden d. 7-9.februar. Skrivegruppen vil også her stå til rådighed ift. oplæg om og spørgsmål til udkastet.

Når landsledelsen har behandlet udkastet, vil det færdige udkast bliver lagt ud som landsledelsens udkast til nyt principprogram, der skal behandles og vedtages på landsmødet i påsken. I perioden indtil landsmødet vil det være muligt at stille ændringsforslag til landsledelsens udkast, ligesom det fortsat er muligt at få oplæg ud om det.

Desuden afholdes der Socialismetræf i weekenden d. 7-9.marts, hvor det vil være muligt at lære mere om programmets indhold,  baggrunden fort dette, programmetss betydning for SFU og vores daglige arbejde, samt de fremtidsperspektiver det giver os. Tilmelding hertil kan ske ved at sende en mail til sfu@sfu.dk

Processen afsluttes med behandling på SFU’s Landsmøde 2014 d. 17-20.april, hvor det nye principprogram forhåbentlig vedtages, hvorefter dette vil være det fremtidige grundlag for SFU’s politik og politiske arbejde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s