FEBRUARTRÆF 2012

I weekenden d. 3-5. februar holder SF Ungdom Februartræf under overskriften ”Sammen ud af krisen”.

Her kan du være med, når vi sætter spot på krisen, på kampen for et solidarisk samfund og en fair fordeling af krisens byrder i et politisk vigtigt forår med dansk EU-formandskab, trepartsforhandlinger og en skattereform, der snart skal forhandles. På træffet vil vi lørdag afholde ungdommens EU-topmøde.

Kampen for en fair fordeling af krisens byrder og et solidarisk Danmark foregår både i Folketinget, i fagforeningen, elevorganisationen og lokalt, hvor vi vil gøre en konkret og håndgribelig forskel.

Tilmelding til træffet sker ved at sende en mail til sfu@sfu.dk. Husk at skrive, om du er vegetar, har allergi, andre ting vi skal tage hensyn til og hvilket spor du vil på. Du kan vælge imellem følgende spor:

1: Introspor for folkeskoleelever der ikke har været på træf før

2: Introspor for andre, der ikke har været på træf før

3: Zap-spor for medlemmer, der har været på træf før

4: Lokale ledere for kontaktpersoner, lokale kasserer og andre lokale tillidsvalgte

På denne side kan du finde det foreløbige program, finde lidt om SFU’s alkoholpolitik, læse om hvordan du finder skolen og finde andre relevante oplysninger.

Hvis du har nogle spørgsmål, må du endelig kontakte vores kursusmedarbejder Peter Stougaard Kroman på peter@sfu.dk.

PROGRAM

Det endelige program kan hentes her.

TID, STED OG PRIS

Februartræffet starter fredag d. 3.februar og slutter søndag d. 5.februar. Der er ankomst og indskrivning mellem kl. 16.30 og 18 fredag. Programmet er planlagt til at slutte søndag 13.30. Det koster 150 kr. at deltage.

Træffet afholdes på Strib Skole lidt uden for Middelfart. SFU dækker togturen til Middelfart, men kun hvis du rejser som ung med wildcard. Er du under 16 skal du selvfølgelig købe en børnebillet. Køber du en voksenbillet refunderer vi kun prisen op til en ungbillet.

GENERELT OG PRAKTISK

Det skal du huske at pakke: Luftmadras/liggeunderlag + pumpe, sovepose og evt. hovedpude, håndklæde, toiletsager, tøj, skriveværktøjer, penge til betaling af deltagergebyr og lommepenge til baren (du kan godt betale med Visa/Dankort men ikke med Visa Electron eller MasterCard) samt evt. praktisk fodtøj til gåtur.

Her kan du læse lidt om SFU’s politik om fester og alkohol.

Mandag d. 23.januar udsender SFU deltagerbreve til alle deltagere med posten, og her vedlægges også en rejsebon til Middelfart tur/retur, som kan indløses på alle billetkontorer. Modtager du ikke deltagerbrevet senest tirsdag d. 31.august, så kontakt os hurtigst muligt.

REJSEVEJLEDNING

Februartræffet bliver afholdt på Strib Skole. Adressen er Strib Skole, Røjlemosevej 9, 5500 Middelfart. Du skal tage toget til Middelfart Station. Herefter skal du med bus til skolen.

Fra stationen skal du tage Bus 401 mod Korsvejs Allé / Vestergade (Ø), stå af ved Strandvejen / Rørkærsvej (Ø) (Middelfart Kommune) og gå hen til skolen. Se ruten fra bustoppet til skolen her:

Vi håber, at vi ses til en spændende og lærerig weekend.

Med venlig hilsen

SF Ungdom

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s