Respekt for erhvervsuddannelserne – udvalg

I år ønsker vi at nedsætte en gruppe, som skal arbejde kontinuerligt med SFU’s kampagne “Respekt for erhvervsuddannelserne”. Hvis du synes, det vil være spændende at være med centralt i udviklingen og koordineringen af kampagnen det næste år, og arbejde med hvordan vi inddrager flere unge med erhvervsfaglig baggrund i arbejdet for flere lærepladser og mere respekt omkring erhvervsfaglige uddannelser i Danmark – så er udvalget noget for dig.

Som medlem af kampagneudvalget vil du være koblet op på arbejdet med kampagnen både centralt og lokalt gennem hele året i samarbejde med SFU’s sekretariat og SFU’s faglige netværk. Du vil arbejde med elementer som skolebesøg, lyttemøder, fyraftensmøder mv. Du vil også arbejde med at udbrede kampagnen lokalt og bistå lokalaktive med, hvordan de bedst gennemfører kampagnens elementer. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med Respekt-kampagnen/erhvervsskolebesøg eller erfaring fra andre kampagner lokalt el. nationalt.

Du kan læse mere om kampagnen her

Arbejdsmængden vil være moderat og opgaverne vil kunne varetages samtidig med, at man er aktiv i sin lokalafdeling eller andre steder.

Er du interesseret, så kontakt christian@sfu.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s