BEVAR SU FOR HJEMMEBOENDE

AKTIONS IDEER

1. ”ER DET HER ”CAFÉPENGE”?”

AKTION HVOR MAN STILER EN MASSE BØGER, LOMMEREGNERE, STUDIETURSKORT OG IDRÆTSTØJ OP OG SPØRGER FOLK OM DE BETRAGTER DET SOM KAFFELATTE OSV SOM REGERINGEN SIGER AT DEN HJEMMEBOENDE SU GÅR TIL.

2. ”HER ER DET REGERINGENS BØRN FÅR UD AF CAFEPENGE OG HER ER DET VORES ANDRES ”CAFEPENGE” GÅR TIL”

AKTION HVOR VI VISER AT REGERINGENS BØRN BRUGER CAFEPENGE PÅ LATTE OG LIR, MEN AT DER FAKTISK ER EN STOR DEL DER HAR BRUG FOR DEN HJEMMEBOENDE SU TIL STUDIETURER, EKSTRA BØGER, REGNEMASKINER OG MÅSKE HUSLEJE HOS MOR OG FAR.

LAV TO SKILTE ET MED “DET HER BRUGER LARS LØKKES BØRN DERES SU TIL” OG ET MED “DET HER BRUGER ALMINDELIGE UNGE DERES SU TIL”. UNDER DET FØRSTE SKILT SÆTTES TO KAFFELATTE OG UNDER DET ANDET LIGGES LOMMEREGNERE, SPORTSTØJ, ORDBØGER, MADPAKKE, OSV..

3.  AFSTEMNING: ”HVAD BRUGER DU DIN HJEMMEBOENDE SU TIL?

VI LAVER EN AFSTEMNING PÅ GYMNASIER OG GÅGADER HVOR DE UNGE KAN STEMME OM HVAD DE BRUGER FLEST PENGE PÅ OG DEREFTER BLIVER RESULTATET OFFENTLIGGJORT.

SÆT EN RÆKKE TING MAN BRUGER SINE PENGE OP, PÅ OP EN RÆKKE. (LOMMEREGNER, MAD, HUSLEJE, ORDBØGER, COMPUTER, KAFFELATTE, ØL OSV.) LAV DEREFTER ET AFSTEMNINGSSYSTEM, HVOR MAN KAN TILKENDEGIVE HVAD DET VIGTIGSTE MAN BRUGER SINE CAFÉPENGE ER TIL. LAV TIL SIDST ET BANNER/SKILT HVOR DER STÅR “HVAD GÅR DINE CAFÉPENGE MEST TIL?”.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s