BOOK HOS SFU

Book et politisk debatoplæg:

 • ”Alle skal have en fair chance”
  Kampagneoplæg, der introducerer til SFU’s kampagne ”Alle skal have en fair chance” og klæder folk på med både politiske argumenter og redskaber til den lokale organisering.
 • ”Til kamp for lighed”
  Debatoplæg om SFU’s nye politiske papir om lighed, som skal vedtages af landsledelsen første weekend i december
 • Hvorfor er lige samfund bedre?”

Debatoplæg om argumenterne for lighed med udgangspunkt i Richard Wilkinsons bog ”The spirit level”.

 • ”Lighed i uddannelse”

Debatoplæg om, hvordan de eksisterende uligheder i det danske uddannelsessystem og vores forslag til at komme dem til livs. Der er mulighed for at debatoplægget kan fokusere særligt på, hvordan vi løfter erhvervsuddannelserne med udgangspunkt i de politiske indspark vi har fået fra elever rundt i hele landet.

 • ”Opgør med fattigdom i Danmark”

Debatoplæg med introduktion til fattigdomsproblematikker i Danmark og diskussioner af, hvordan vi kan komme problemerne til livs.

 • ”Det danske klassesamfund”

Hvordan ser det danske samfund ud anno 2012? Findes der stadig klassedelinger  og hvordan kommer de til udtryk?

—————————————————————————————————-

Book en træningssession:

 • Træning i mobilisering: Få folk til at stå bag lige muligheder – træn dine evner i fx uddannelsesbesøg og telefonbank. Du bestemmer, hvor vægten skal lægges.
 • Træning i at skabe relationer og opbygge alliancer: træning i bl.a. at bruge en-til-en møder i en SFU-kontekst til at skabe relationer til frivillige, nye medlemmer, støtter og alliancepartnere samt skabe fælles forpligtelser omkring opgaver og projekter.
 • Træning i at afholde lyttemøder: få en praktisk gennemgang af, hvordan man kan holde sit eget lyttemøde og træn elementerne igennem, så du er godt klædt på
  .
 • Træning i at afholde koncerter eller caféaftener: vær med til at udvikle et fedt lokalt event fx i form af en koncert eller caféaftener gennem workshop og få træning i, hvad der skal til – fra mobilisering til økonomistyring – af folk, der selv har erfaring med events og koncerter.
 • Kommunikation 1: Træning i brug af sociale medier: hvordan bruger man bedst sociale medier til at skabe opmærksomhed og debat om sin sag? Og hvordan man sociale medier bruges til at få folk med fra online til offline aktiviteter?
 • Kommunikation 2: Træning i motiverende kommunikation: Blive dygtig til at bruge politiske fortællinger som redskab til at motivere folk til at gå med i din sag internt såvel som eksternt
 • Kommunikation 3: Debattørtræning: Blive en dygtig debattør – som kan repræsentere SFU i paneldebatter, i avisens debatstof, på internettet og på gaden. Vælg selv om træningen skal lægge vægt på mundtlig eller skriftlig debat.
 • Kommunikation 4: Video og layout: Blive klædt på til praktisk at kunne lave egne videoer, plakater, flyers mv. i SFU’s visuelle identitet.
 • Træning i at forme kampagner gennem strategi, struktur og målsætninger  Oplagt træningsmodul som forberedelse til din egen lokalt organiserende kampagne.
 • Take action 1: Har I en sag, I gerne vil kæmpe for lokalt, men ved ikke, hvordan I skal gribe det an? Eller har I allerede en idé til et lokalt kampagneforløb, men har svært ved at føre den ud i livet? Denne session vil teste jeres ideer, hjælpe jer med at gå fra idé til handling og klæde jer på til de udfordringer, I kan møde undervejs.
 • Take action 2: Blive klædt på til at deltage i og tage ansvar for SFU’s arbejde med unge erhvervsfaglige gennem vores kampagneprojekt ”Respekt for erhvervsuddannelserne”.

Vil du booke en træningssession?

Kontakt SFU’s sekretariat med information om tid, sted og lidt information om, hvad I gerne vil blive bedre til på sfu@sfu.dk – mærk emnet ”træningssession”.  Så vil vi finde en underviser som er klædt på til at arbejde med det emne, der er jeres udfordring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s