Uddannelsesbesøg – Ungdomsgaranti

I sammenhæng med ”Respekt for Erhvervsskolerne” opfordrer vi jer til fortsat at sætte fokus på problemerne med ungdomsarbejdsløshed og i forlængelse heraf lave en underskriftindsamling for en europæisk ungdomsgaranti – fx på gymnasiet, handelsskolen, pædagogseminariet, til grundlovsdag mm.

Indførelsen af en europæisk ungdomsgaranti er et af SFU’s centrale politiske krav i forbindelse med bekæmpelsen af den høje ungdomsarbejdsløshed i Europa. Ungdomsgarantien skal give alle unge ret til et job, uddannelse eller opkvalificering efter maksimum 4 måneders ledighed.

Du kan læse mere om en ungdomsgaranti her

Tanken med uddannelsesbesøgene er at opfordre folk til at signe-up for at få mere at vide om en ungdomsgaranti. Herefter sender vi dem via mail mere information om, hvad en ungdomsgaranti er samt et link til, hvor de kan skrive under.Vi sender dem også vores kampagnefilm om ungdomsarbejdsløshed.

Du kan downloade sign-up lister her

Sign-ups: De sign-ups I får på uddannelsesbesøg samles sammen og sendes ind til SFU centralt via denne formular

Herfra bliver alle sign-ups kontaktet med et tilbud om at blive aktiv i kampagnen og melde sig ind i SFU for at støtte op om sagen. I får også adgang til en liste over sign-ups i jeres område.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s