Udvidet lederuddannelse

Udvidet lederuddannelse for dygtige lokalaktive SFU’ere, der gerne vil uddannes til kompetente kampagneledere. Formålet med uddannelsen er at få deltagerne til at tage skridtet fra aktivist til leder.

Uddannelsen forløber over et halvt år. I halvåret får du undervisning i både politikudvikling og kampagneførelse, hvorefter du selv skal udforme et politikpapir og udføre en lokal kampagne.

Uddannelsen består af tre moduler – 10.-12. september i Fjordhytten ved Roskilde, 29.-31. oktober på Guldberghus ved Skælskør samt d. 29. januar i København.

Der er plads til 15 deltagere, og ansøgningsfristen er mandag d. 14. juni kl. 12. Ansøgningsskemaet kan downloades her og skal sendes til nina@sfu.dk inden deadline 31. maj.

Det kommer til at koste kr. 2.000,- at deltage i uddannelsen, men SF Ungdoms landskontor vil være behjælpelige med at hjælpe dig med at søge kommunalt tilskud.

De fleste kommuner dækker omkring tre fjerdedele af udgifterne til en uddannelse som denne, og prisen for dig vil derfor kun være omkring 500 kroner for tre hele kursusweekender med mad, rejseomkostninger og overnatning inkluderet.

For at kunne deltage i uddannelsen skal følgende opfyldes:

* Man skal besidde en tillidspost i SFU
* Man skal være villig til at bruge tid og kræfter på uddannelsen
* Man skal udfylde en ansøgningsformular (se ovenfor)

Ved at ansøge forpligter man sig til at bruge tid og kræfter på uddannelsen. Det betyder, at man har mødepligt til alle tre moduler, og at man er forpligtet til at gennemfører en kampagne lokalt. Man er forpligtet til at arbejde aktivt med sin gruppe mellem weekendkurserne (“modulerne”).

De kampagner du som deltager skal lave som en del af uddannelsen skal i praksis gennemføres i samarbejde med dine lokale SFU’ere.

Regionssekretærerne kan indstille kerneaktive til at deltage.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s