Politisk baggrund

Efter Lars Løkkes nytårstale er kampen om magten for alvor skudt i gang, og det har vi naturligvis taget til efterretning i SFU! Valget kan komme når som helst, og det er derfor ekstremt vigtigt, at vi gør os synlige i ungdommen, så de ved, at hvis de ønsker forandring i Danmark, skal krydset sættes ved SF til næste valg. Vi har valgt at profilere os selv ved en vinterkampagne, som skal føres over hele landet. I dette baggrundspapir kan du læse, hvad formålet med kampagnen er, hvad det politiske fokus er, og hvordan det kommer til at foregå. Kampagnen er tiltænkt at løbe frem til det kommende folketingsvalg eller til næste landsmøde, hvis ikke valget er udskrevet inden da.

Kampagnens politiske fokus
Som I sikkert ved byggede vores skolestartskampagne på hardcore regeringskritik under overskriften: ”Løkke og Pia har kørt Danmark i sænk. Fornyelse, Ja tak!”. Generelt har SFU brugt rigtig meget energi på at kritisere regeringen. Derfor har vi valgt, at temaet for kampagnen denne gang ikke skal fokusere på at svine regerings politik, men derimod på at forklare de unge hvad vi vil gøre, hvis vi vinder valget. Kampagnen vil derfor fokusere på SFU’s mærkesager:
:    Billigere bus og tog
:    Maks. 28 i klasserne på ungdomsuddannelserne
:    Flere studieboliger, som er til at betale
:    Praktikpladser nok til alle
:    Mindre hold og mere undervisning på videregående uddannelser

Hele kampagnekonceptet er gennemført positivt og skal vise de unge, at vi er et klart alternativ til regerings skæve politik. Vi skal have endnu flere mennesker til at melde sig ind i SFU, så vi sammen kan kæmpe for velfærd, fællesskab, frihed, lighed og solidaritet.

Læs mere om kampagnens aktiviteter – klik her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s