Aktiviteter i vinterkampagnen

På denne side kan du læse lidt mere om, hvilke aktiviteter, der ligges op til i vinterkampagnen. Hvis du vil vide mere eller ønsker et oplæg ud til din afdeling om kampagnen kan du kontakte landskontoret på sfu@sfu.dk.

Flyeruddelinger

Vi kommer både til at dele flyers ud på gaden og på ungdomsuddannelserne. Fokus er på at komme i dialog med folk og gerne få hvervet nogle medlemmer og aktive til den kommende valgkamp.

Phonebanking

Vi ringer rundt til medlemmerne, da vi skal have så mange som overhovedet muligt til at melde sig til at være aktive i valgkampen. Vi forsøger i samme omgang at få de mange SFU’ere landet over, til at betale kontingent.

National aktionsdag

Tirsdag d. 15. marts er der national aktionsdag, som vi naturligvis vil forsøge at få en masse presse på. Foreløbig forventes det, at der bliver tale om et bannerdrop. Der vil være mulighed for at søge penge fra aktivitetspuljen. Det kunne f.eks. være 500 kr. til bannerstof og maling, og det opfordrer vi meget folk til – der er masser af penge i puljen. Du søger ved at sende en mail til sofie@sfu.dk om hvor mange penge I søger, hvem I er og hvad pengene skal bruges til.

Der vil i kampagnen også blive lagt op til andre lokale aktionsdage med aktuelle politiske dagsordener. Læs om flere aktionsidéer her.

Hverv en ven

Eftersom et af målene med kampagnen er, at skaffe SFU en masse nye medlemmer, har vi valgt som en del af kampagnen at lave et koncept, hvor alle SFU’ere, som får en ven til at melde sig ind, modtager et lækkert termokrus som belønning.

Danmarks-tour i bil

I marts måned tager SFU på turné til 15 tekniske skoler og 15 gymnasier. Der ansættes to personer til at gennemføre turen med det formål, at hverve en masse medlemmer.

Husstandsomdelinger på kollegier og ungdomsboliger

Vi skal være massivt til stede, der hvor de unge er. Derfor er basic aktivisme på kollegier og ungdomsboliger vejen frem! Drop en flyer i postkassen, opsøg folk i fællesområderne og tag en snak med dem om politik og opfordr dem til at melde sig ind og/eller blive aktive i den kommende valgkamp. Der vil være oplæg om, hvordan man kommer i dialog med folk, på ovenstående vinterkampagne kick-off-mini-træf.

Læs mere om kampagnens politiske fokus – klik her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s