Tropperne Hjem!

Den 7. oktober 2008 har krigen i Afghanistan varet i 7 år. I disse 7 lange år har Danmark været en aktiv deltager i krigen. I SFU mener vi, at den fortsatte besættelse af landet ikke fører til et bedre Afghanistan. Dette illustreres klart af de hyppigere angreb på de tilstedeværende soldater, befolkningens modstand mod besættelsen og den korruptionsplagede administration.

Når hverdagen for almindelige Afghanere er et slid med, død bombede hjem og  landsbyer der ligger i ruiner er svaret ikke flere soldater og flere bomber. Derimod skal soldaterne trækkes hjem og erstattes af en civil indsats der involverer hele den Afghanske befolkning.

Du kan finde ud af meget mere om situationen i Afghanistan, krigen og hvad du kan gøre for at få de danske tropper hjem ved at klikke dig rundt her på siden. Der vil løbende komme mere til.

Har du spørgsmål eller ønsker I fx et oplæg i din afdelingen/regionen, så kontakt kampagnetovholder Andreas Albertsen på andreas.albertsen@gmail.com eller 60 91 73 32

 

AKTIONSIDEER:
Her følger nogle forslag til aktioner. Men det er selvfølgelig endnu bedre hvis i ude i Afdelingen selv kan få en masse gode ideer. Får i en god ide til en aktion, så er i mere end velkomne til at skrive jeres ide som en kommentar til denne nyhed, så kan andre også få glæde af jeres gode ideer.

AKTIONER

 

SKRIV ET LÆSERBREV
De forskellige avisers debatspalter er på mange måder en undervurderet kampplads. Alt for ofte overlades de til håbefulde, selvpromoverende folketingskandidater og mavesure mennesker med for god tid. At der her ligger et uudnyttet potentiale er helt klart, for faktisk forholder det sig sådan, at rigtig mange mennesker læser de debatindlæg der trykkes i avisen.

SKRIV ET LÆSERBREV

 

KRIGEN PÅ FACEBOOK:
Du kan støtte kampen for at få tropperne hjem ved at melde dig ind i facebookgruppen ”Stop Danmarks deltagelse i krigen i Afghanistan

Meld dig ind I gruppen og inviter alle dine venner!

 

TIDLIGERE NYHEDER PÅ SFU.DK OG SFUNET OM KRIGEN:

 

NYTTIGE LINKS:
Her kan du læse mere om krigen i Afghanistan

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s