Skolestart

Så er det blevet tid til årets skolestartskampagne. Skolestartskampagnen er vores mulighed for at nå ud til en masse nye mennesker, når skoler i hele landet starter op igen og unge skifter uddannelsestype i massevis.

På landsmødet vedtog vi at vi skal lave en lokalt funderet kampagne og kampagnen får derfor et lokalt fokus som giver jer som afdeling en masse muligheder for at tilpasse kampagnen til jeres by eller kommune. Vi vil have vores by og vores hverdag tilbage, vi skal tvinge regeringens økonomiske jerngreb op, så vi igen kan komme til at føre en progressiv lokalpolitik – så vi igen kan få gode uddannelser, billig kollektiv transport og et fælles sundhedsvæsen.

Tjek kampagnesitet bedrehverdag.nu og find masser af mere info her på siden.

Du kan bestille materialer til kampagnen her.

Baggrund
1: Læs mere om, hvad vi mener om uddannelse, kollektiv trafik og sundhed
2: Få et oplæg ud

Hvad skal vi så lave?
1: Kampagnens struktur
2: Forslag til kalender (åbner i Word)

3: Guide til uddannelsesbesøg (åbner i Word)

Aktiviteter og aktioner
1: Guide til den gode aktion
2: Nationale aktionsdage
3: Kampagnekatalog – Bedre hverdag nu! (PDF)
4: Fem gode råd til større arrangementer

Presse
Hent pressekit her (PDF-fil). Kontakt SF Ungdoms landsformand Pelle Dam på mail pelle@sfu.dk for support til at komme i lokalpressen!

Brug hjemmesiden – nu med præmier
SFU’s hjemmeside er vores ansigt udadtil. Vores materialer vil henvise til den og det er ofte der man kan læse mere om aktiviteter, det er derfor vigtigt at vi har en indbydende og levende hjemmeside og alle sammen giver en hånd for at man kan se hvor seje SFU’ere er i hele landet.

Husk derfor at indsende billeder fra aktioner, sjove pressemeddelelser, små film, beskrivelser af hvad i laver og andet der kunne være fedt at få på hjemmesiden. Bare send det til sfu@sfu.dk, så sørger vi for det kommer på hjemmesiden.

Alle afdelinger der sender materiale ind til hjemmesiden er med i konkurrencen om lidt godt til jeres afslutningsfest. Kategorierne er bedste aktionsbillede, månedens reportage og mest imponerende nyopstart, så skynd jer at gribe kamera og computer og indsend jeres bidrag.

Søg om penge

Har du, din afdeling eller region en masse fede aktiviteter på tegnebrættet, som skal fyres af under SFU’s skolestartskampagne? Og mangler I lidt ekstra penge til at gøre det endnu mere liret og blæret? Så skynd jer at sende en ansøgning til kampagnens aktivitetspulje – skriv til trine@sfu.dk, så får i svar i løbet af et par dage.

Ansøgningen skal indeholde beskrivelse af aktiviteten, budget og kontooplysninger. I skal huske at tage billeder af aktiviteten, og efterfølgende lave en lille kort reportage som vi kan lægge op på SFUnet så de andre SFU’ere kan se hvad I har lavet J

I behandlingen af ansøgningen lægges der vægt på, at aktiviteten politisk ligger i forlængelse af kampagnens tre hovedprioriteringer; uddannelse, kollektiv transport og sundhed. Samtidig er det en fordel hvis aktiviteten har en medlemshvervende og medlemsaktiverende funktion.

Få hjælp
At føre en kampagne er super fedt! Man er med til at gøre en forskel og får nye medlemmer og venner. Men det kan godt være lidt svært at komme i gang, især hvis ikke man har prøvet det før. Derfor står vi klar til at hjælpe med alt hvad I kan få brug for når kampagnen skal startes op og selvfølgelig også undervejs.

Vi kan hjælpe med alt fra flere materialer, over hvordan i laver et intromøde til oplægsholdere til både intromøder og afdelingsmøder.
Bare kontakt os på sfu@sfu.dk eller 35 36 17 77.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s