SKOLESTARTSKAMPAGNE 2010

Her på siden kan du læse mere om skolestartskampagnen 2010. Vi sætter i år fokus på at skabe vækst gennem investering i uddannelse.

I kampagnen skal vi ud på skolebesøg, afholde intromøder for interesserede, indsamler deres mening om, hvad SFU skal arbejde for og meget mere!

STÆRKERE ORGANISATION – FLERE AKTIVE

Vi har en afgørende chance for bringe Danmark ud af VKO’s sorte årti og ind i et rødt århundrede. Denne kampagne er 1.halvleg af kampen mod Løkke, Kjærsgård og Espersen. 2.halvleg kommer, når der bliver trykket på knappen og vi står over for et folketingsvalg. Derfor er det vigtigt, at vi alle kommer op i gear og ud på gaden, så hele organisationen er klar, når den endelige sejr skal vindes.

Hvis vi op til finanslovsforhandlingerne og til et eventuelt valg skal vise, at ungdommen vil skabe bedre forhold for unge under uddannelse og i job, skal vi være så mange aktive som muligt. Derfor er det enormt vigtigt, at vi er så synlige som muligt i skolestarten.

Vi besøger så mange uddannelsessteder, vi kan nå og indsamler unges bud på, hvad vi som SFU skal sætte fokus på, og hvad der er vigtigst for dem at få ændret med en ny regering. Vi holder nice intromøder  på skoler og i afdelinger, og vi laver aktioner der skal sætte fokus på regeringens fiaskoer og vores bedre løsninger!

Læs mere om intromøder her!

Læs mere om spørgeskemaerne her!

Se guide til spørgeskemaer her!

Uddannelsesbesøgs guide

Læs mere om aktivitetspulje her!

FYR DEN AF!

2 svar til SKOLESTARTSKAMPAGNE 2010

 1. Carsten Hansen siger:

  Det kunne være fedt, hvis Lars-/Piabilledet også blev lavet som flyer. Da jeg var ude i lørdags og dele ud, var der en masse der var vilde med Lars-/Piabilledet, desværre kunne de ikke få en flyer. Er det muligt at få lavet sådan nogle til denne kampagne?

 2. SF Ungdom siger:

  Hej Carsten!

  Fedt, at folk er vilde med plakaten. Som udgangspunkt kommer vi ikke til at trykke flere flyers i denne kampagne – til gengæld har vi trykt en masse plakater, så dem kan man godt få en af, hvis man synes, at den er fed 😉

  Er din afdeling løbet tør, så kan I bestille flere her: http://www.sfu.dk/kampagner/bestil-materialer/

  Bedste hilsner
  Landskontoret

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s