Medlemsrekord

Sidste år slog SFU medlemsrekord og blev det største danske ungdomsparti i de seneste ti år. Vi nåede 3.152 medlemmer ved regnskabsårets slutning d. 1. april 2008. Medlemsfremgangen ruster os i kampen mod Fogh. Men en vigtig del af at være medlem i SF Ungdom er at betale sit kontingent på 75 kroner – derfor denne side.

I år skal vi nemlig nå endnu højere end sidste års 3.152 betalende medlemmer. Her på siden kan du finde ud af, hvordan du giver en hånd med for at nå målet, og du kan følge med i udviklingen.

Hvorfor betale? Dine 75 kr. vælter Fogh!
I SFU har vi ikke rige venner i erhvervslivet. Vi har ikke et parti, der har masser af penge tilovers til os. Det er på baggrund af vores medlemmers kontingenter, at vi har råd til at lave demonstrationer, valgkampe, landsmøder og andre socialistiske projekter. For hver gang et medlem betaler 75 kr. får vi mangedoblet pengene i tilskuddet fra tipsmidlerne. Dit kontingent er altså guld værd for SF Ungdom. Og vi kan ikke vælte Fogh uden dit kontingent.

Samtidig er det kun betalende medlemmer, der tæller med i vores medlemstal. De sidste to år har vi været landets største politiske ungdomsorganisationen. Det giver en platform i medierne, vi ikke har haft før. Og det sender et signal om, at ungdommen er rød og grøn og vil af med Fogh.

Vi håber derfor du hurtigst muligt vil betale kontingentet – hellere i dag end i morgen. Du kan gøre det nemt på betal.sfu.dk.

Hvordan kan du hjælpe? Giv et nap med!
Udover naturligvis at betale dit eget kontingent i en hulens fart hvis ikke allerede det er gjort har du som aktiv i SFU naturligvis også muligheden for at hjælpe endnu mere.
Indsatsen for at få flere kontingenter hjem består primært i at ringe rundt til medlemmer, der endnu ikke har betalt. Der ringes fra nedenstående byer på de angivne tidspunkter:

Odense: Tirsdag eftermiddag. Kontakt Martin Lindberg (homeboy_265@hotmail.com // 21 93 67 95) for mere info.

København: Onsdag eftermiddag. Kontakt Maria Wedø (maria.alinaw@gmail.com // 22 21 48 15) for mere info.

Århus: Torsdag eftermiddag. Kontakt Andreas Albertsen (andreas.albertsen@gmail.com // 60 91 73 32) for mere info.

Aalborg: Torsdag eftermiddag. Kontakt Jeppe Holt (jeppeholt84@hotmail.com // 22 95 93 71) for mere info.

Hvordan går det? 2.880 betalende netop nu!
23. marts: 2.880 betalende medlemmer
18. marts: 2.787 betalende medlemmer
11. marts: 2.671 betalende medlemmer
4. marts: 2.591 betalende medlemmer
18. februar: 2.330 betalende medlemmer
11. februar: 2.208 betalende medlemmer
28. januar: 1.955 betalende medlemmer
21. januar: 1.881 betalende medlemmer
14. januar: 1.829 betalende medlemmer

Resultatet: Vi nåede målet!

Efter mange fintællinger og et dobbelttjek med SFU’s revisor kan vi nu afsløre, at vi nåede målet. Med tre medlemmer mere end sidste år sneg vi os lige præcis op på en rekord – og nu sætter vi nye mål: Inden 1. april 2010 skal vi ramme 4000 medlemmer!

2 svar til Medlemsrekord

 1. Louise Amalie siger:

  Nåede vi så rent faktisk de 4000 før 1. april?

  • SF Ungdom siger:

   Hej Louise Amalie!

   Nej, de 4000 medlemmer nåede vi desværre ikke. Det viste sig nemlig, at der var sket en fejl i vores nye medlemssystem, således at der var en del færre betalinger end vi troede. Derfor nedjusterede vi vores målsætning til “bare” at slå medlemsrekorden som var på lige lidt over 3000 betalende medlemmer. Det er DET, der er lykkedes – og det er jo heller ikke så dårligt endda 🙂

   Med venlig hilsen
   Landskontoret

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s