Medlemsrekord

SFU HAR SLÅET MEDLEMSREKORD! Med et godt stykke over 3000 betalende medlemmer er det lykkedes at få flere betalende medlemmer af SFU end nogensinde før. Vi siger tusind tak til alle, der har givet en hånd med i arbejdet. Det præcise tal kendes endnu ikke, men vil blive offentliggjort på SFU.dk så snart det forefindes.

SF Ungdom er Danmarks største ungdomsparti, men det stiller os ikke tilfredse. Vi har derfor indledt jagten på at slå medlemsrekord – dvs. nå over 3.162 betalende medlemmer – inden d. 1. april 2010.

Vi forfølger vores mål på to måder: Dels ved at skaffe så mange nye medlemmer som muligt. Det er det, vores forårskampagne handler om. Den kan du læse mere om her.

Og dels ved at opfordre vores nuværende medlemmer til at huske at betale deres kontingent på sølle 75 kroner om året. Det er der desværre mange der glemmer.

Lige nu ser status således ud:


Antal betalende medlemmer af SF Ungdom i budgetåret 2009-2010

Hvorfor betale? Dine 75 kr. vælter VKO!
I SFU har vi ikke rige venner i erhvervslivet. Vi har ikke et parti, der har masser af penge tilovers til os. Det er på baggrund af vores medlemmers kontingenter, at vi har råd til at lave demonstrationer, valgkampe, landsmøder og andre socialistiske projekter. For hver gang et medlem betaler 75 kr. får vi mangedoblet pengene i tilskuddet fra tipsmidlerne. Dit kontingent er altså guld værd for SF Ungdom. Og vi kan ikke vælte den borgerlige regering uden dit kontingent.

Samtidig er det kun betalende medlemmer, der tæller med i vores medlemstal. De sidste to år har vi været landets største politiske ungdomsorganisationen. Det giver en platform i medierne, vi ikke har haft før. Og det sender et signal om, at ungdommen er rød og grøn og vil af med Løkke og Pia.

Vi håber derfor du hurtigst muligt vil betale kontingentet – hellere i dag end i morgen. Har du endnu ikke betalt dit kontingent kan du læse hvordan du gør ved at klikke her. Du kan også klikke her for at betale dit kontingent med betalingskort.

Hvordan kan du hjælpe? Giv et nap med!

Udover naturligvis at betale dit eget kontingent i en hulens fart, hvis ikke allerede det er gjort, har du som aktiv i SFU naturligvis også muligheden for at hjælpe endnu mere.

Kontorerne i København og Århus ringer i øjeblikket til SFU’s medlemmer og husker dem på at betale sit kontingent. Som rundringer er du med til at sikre et stærkere SFU, du får snakket med en masse engagerede medlemmer og får afprøvet din argumentation. Sidst men ikke mindst er det super hyggeligt og der er gratis aftensmad til alle der ringer hver tirsdag i Århus og tirsdag og torsdag i København. Hvis du vil være med til at ringe rundt, kan du sende en mail til vores rundringningskoordinatorer i København Casper Brun Pedersen (casper@sfu.dk) eller i Århus Laila Lauridsen (lailalauridsen@hotmail.com).

Du kan hjælpe via Facebook

Du kan også gøre os en tjeneste ved at sprede disse videoer på Facebook for at få dine venner til at melde sig ind og betale deres kontingent:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s