Hvad får jeg selv ud af det?

Personlig udvikling
Når du er med i Jobpatruljen, får du afgørende betydning for andre unges forhold i deres fritidsjob. Men gennem aktivist-uddannelse og erfaringerne i Jobpatruljens opsøgende arbejde får du også en god personlig ballast, som giver dig større selvsikkerhed og modenhed.

Mød andre unge
Du vil være den, der oplyser om nye lønsatser og taler med de unge om deres job og arbejdsvilkår. Det betyder meget – både for de unge og for virksomheden – at Jobpatruljen kommer på besøg på virksomheden. Jobpatruljen er en sjov og udfordrende måde at komme i kontakt med andre unge. Samtidig får man som deltager i Jobpatruljen en bred indsigt i unges arbejdsforhold og i de rettigheder, som unge har – en viden man mange gange kan få brug for.

Vær med i dit nærområde
Hver sommer tager en masse fagligt aktive unge rundt i deres eget nærområde. De har det som regel rigtig sjovt på deres ture, og samtidig er de med til at hjælpe andre unge til at få bedre løn- og arbejdsforhold. Og de hjælper arbejdsgivere, som ikke kender reglerne til bunds. Nogle nærområder samarbejder med hinanden og besøger i fællesskab arbejdspladser, markeder og festivaler m.m.

Du bliver klædt på
Det er vigtigt, at Jobpatruljens aktivister fremtræder troværdigt, og at du selv har tillid til, at du har baggrunden i orden. LO tilbyder uddannelse vedrørende love og regler på arbejdsmarkedet, pressesamarbejde, fremtoning m.m. LO-amterne tilbyder uddannelse af aktivisterne specielt rettet mod lokalområdet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s