KAMPAGNENS LOKALE AKTIVITETER

På denne side kan du læse om kampagnens aktiviteter og finder redskaber til at gennemføre disse lokalt.

Gennem kampagnens aktiviteter er det vores mål at rejse debatten om unges utrygge hverdag og aftabuisere unges psykiske lidelser.

Kampagnens lokale hovedaktiviteter:

 • National kampagnedag
  Onsdag d. 27. februar markerer vi kampagnen Generation Utryg med en landsdækken kampagnedag. Denne dag vil vi være massivt tilstede på uddannelsessteder i hele landet for at fortælle historien om Generation Utryg. Det håber vi, at I vil være med til.
 • Skolebesøg
  Vi ønsker, at så mange unge som overhovedet muligt får mulighed for at tage ordet, blande sig i debatten og fortælle deres historie om vores generation. Det sker især på skoler – og vi opfordrer jer til at besøge jeres lokale uddannelsessteder og sprede ordet på jeres egen skole.

  Der er mange ideer til, hvordan man kan markere kampagnen på en skole – find ideer under guiden til national kampagnedag (bannerdrop, debatarrangement, quizbod mv.) – og læs guiden her til, hvad du siger og gør på et skolebesøg.

 • Debatcafé
  Som et led i den lokale del af kampagnen Generation Utryg, forslår vi, at man kan lave et lokalt debatarrangement. For at lave noget andet end en klassisk paneldebat på et medborgerhus, hvor det er de samme politiske aktive, som der altid kommer, forslår vi, at man gør det til en debatcafé

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s