BLIV EN DEL AF FORÅRSKAMPAGNEHOLDET!

I weekenden vedtog landsledelsen et kommissorium for en forårskampagne, der helt sikkert kommer til at sparke røv, og du har mulighed for at blive en del af planlægningen af kampagnen – det eneste, du skal gøre, er at læse med nedenfor og sende os din ansøgning!

Det kommissorium landsledelsen vedtog lyder som følger:

KAPITALISMEKRITIK OG KØNSIDEALER

Hvem tjener penge på mit selvværd? Det er et faktum, at kapitalismen er interesseret i profit. Menneskers, og særligt kvinders lave selvværd er et godt sted at tjene penge, hvis man sikrer at de har det dårligt med sig selv. Så kan man sælge proteinpulver, botox og ladyshavers en masse. Det fører til, at rekordmange danske unge har spiseforstyrrelser, og hver fjerde elev mellem femte og niende klasse forsøger at tabe sig (https://www.slagelse.dk/media/6636394/Sundhed-og-trivsel-blandt-11-16-aarige.pdf, http://www.hbsc.dk/downcount/HBSC-Rapport-2014.pdf). Det vil SFU gøre noget ved. Vi vil sikre, at man reelt set kan have det godt i sin krop, og reelt set selv kan vælge skønhedsprodukter til og fra, frem for at være tvunget til at leve op til urealistiske kropsidealer.

Mærkesager kan for eksempel være:

– Mærkning af retoucherede reklamer

– Bedre tidlig indsats for unge med spiseforstyrrelser.

– Seksualundervisning med fokus på nedbrydelse af snævre kropsidealer

 

Har du, med udgangspunkt i ovenstående lyst til at være med til at udarbejde kampagnen, med alt hvad det indebærer af flyers, plakater og lir?

Hvis du har lyst til at sidde kampagnegruppen for forårskampagnen, skal du ikke tøve med at sende en mail til esther@sfu.dk, hvor du med max. 150 ord beskriver, hvorfor du ville være perfekt i kampagnegruppen. Du skal senest have sendt din ansøgning allerede på søndag d. 10. december klokken 13.00!

Har du spørgsmål eller andet til ovenstående, skal du være mere end velkommen til at kontakte landssekretær, Esther Elmegaard Bæk, på ovenstående mailadresse eller telefon: 52 73 11 58.

Der skal vælges 3 kampagnegruppemedlemmer + 1 tovholder

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s