VÆR MED TIL AT ARRANGERE LANDSMØDET 2018 OG POLITISK FESTIVAL 2018

Nu er det ved at være den tid, hvor du kan ansøge om at være med til at arrangere næste års landsmøde i påsken 2018, samt Politisk Festival 2018. Det betyder, at du kan være med til at bestemme, hvordan to af SFUårets vigtigste begivenheder løber af stablen.

Du kan læse meget mere om arrangementerne, og hvordan du kan hjælpe nedenfor.

LANDSMØDE 2018

Landsmødet er SFUårets vigtigste begivenhed. Det er her SFU’ere fra træder hele landet for at beslutte, hvordan SFU skal udvikle sig det kommende år, hvad vi skal mene politisk og hvilke kampagner vi skal føre. Landsmødet har en enorm stor betydning for SFU, og derfor er det vigtigt, at vi har det bedst mulige landsmøde – og her kan du være med til at gøre en uendelig stor forskel. Når landsledelsen i weekenden holder årets fjerde landsledelsesmøde skal vi nemlig nedsætte en landsmødegruppe, der skal stå for at planlægge næste års landsmøde.

Hvis du synes det lyder spændende, skal du sende en mail til esther@sfu.dk senest på fredag d. 22 september klokken 12.00, hvor du med maks 150 ord fortæller, hvorfor du skal planlægge næste års landsmøde. Du kan både søge om at blive tovholder og/eller at være alm. medlem af LM-gruppen.

 

POLITISK FESTIVAL 2018

Politisk Festival er SFU’s helt egen sommerlejr, hvor vi hygger, hører fede oplæg, fester og har det sjovt. For at næste års politiske festival skal blive fuldstændig lige så fremragende, som det plejer at være skal vi have valgt en PF-gruppe, der kan planlægge fede aktiviteter, finde seje oplægsholdere og få alle SFU’ere og venner med!

Hvis du synes det lyder spændende, skal du sende en mail til esther@sfu.dk senest på fredag d. 22 september klokken 12.00, hvor du med maks 150 ord fortæller, hvorfor du skal planlægge næste års Politisk Festival. Du kan både søge om at blive tovholder og/eller at være alm. medlem af PF-gruppen.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s