KOM MED SFU TIL VALGKAMP I OSLO

Den 3.-12. september tager SFU på studietur til Oslo for at besøge vores norske søsterparti, Sosialistisk Ungdom (SU). Det gør vi, fordi der d. 29.-5. september er skolevalg i Norge – og her har vi masser at lære af nordmændende. Derudover har nordmændende valt til Stortinget den 11. september, og det bliver vanvittigt spændende.

Undervejs på turen, skal vi blandt andet overvære skolevalgsdebatter, og hjælpe med at føre valgkamp for SU’s moderparti, Sosialistisk Venstreparti. SFU dækker busbilletter, transport rund i Oslo samt overnatning. Vi kommer til at bo hos medlemmer af SU, så man skal være forberedt på ikke at være sammen med SFU’ere hele tiden og øve sine norske gloser, så man kan snakke med de drittkule SU’ere.

Man skal efterfølgende være indstillet på at dele sin nye viden med resten af organisationen, og holde oplæg og deslige for lokalafdelinger.

Kira Maria Peter-Hansen og Anna Amalie Kühne Kjær er rejseledere på turen, og sidder du med spørgsmål angående turen, er du mere end velkommen til at kontakte dem på kira.mph@gmail.com og/eller anna.kuhne.kjaer@gmail.com.

Hvis du gerne vil med på turen, skal du sende din opstilling på maks 100 ord til esther@sfu.dk senest den 26/7 klokken 12. I din opstilling, skal du skrive lidt om, hvorfor netop du skal med, hvad du vil bruge erfaringerne til og/eller hvad du forventer at få ud af turen. Derudover skal du skrive dit fulde navn, fødselsdato, adresse og pasnummer.

Turen koster 200 kroner, og du skal være opmærksom på, at du som udgangspunkt selv skal betale for mad og deslige.

 

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s