VÆR MED I SFU’S SKOLINGSARBEJDE

Du har nu muligheden for at være med i SFU’s skolingsarbejde. Skolingsudvalget nedsætter nemlig fem forskellige underudvalg, hvor du kan være med til at gøre SFU’s træf og lokalskoling det næste år endnu federe!

De fem grupper er:

  1. Introgruppen
  2. Lokale Ledere teamet
  3. Programplanlægningsgruppe for Oktobertræf
  4. Socialplanlægningsgruppe for Oktobertræf
  5. Gruppen for lokal skoling og politisk idéudvikling

Du kan læse mere herom, nedenfor:

1) Introgruppen
Gruppen skal stå for intro for nye deltagere på træf fredag aften på både oktober- og februartræf. Gruppen skal derudover lave anbefalinger til hvilke oplæg, der vil være gode for førstegangsdeltagere at deltage i. Det forventes at gruppens medlemmer deltager på begge træf, og er villige til at påtage sig socialt ansvar under træf.

Hvis gruppen har forslag til tilføjelser/ændringer i træfprogrammerne, der vil gøre træffene bedre for førstegangsdeltagere, har de mulighed for at komme med dem til Skolingsudvalget. Gruppen skal ydermere udvikle nye introarrangementer til lokalafdelinger og distrikter, og hjælpe med afholdelse af disse.

Katrine Jønck Carn (SKU) og Sofie Lippert Troelsen (SKU) er tovholdere. Der skal vælges 3 yderligere medlemmer.

2) Lokale Ledere teamet
Gruppen skal stå for lokale ledere på begge træf. Der skal udvikles et selvstændigt nyt program, som får deltagerne til at prioritere at tage på lokale ledere. Gruppens deltagere forventes at planlægge at deltage på begge træf. Gruppen har endvidere et socialt ansvar overfor deltagerene på lokale ledere, og det forventes at man deltager aktivt i at tage socialt ansvar for deltagerene.

Claudia Simoni (SKU) er tovholder. Der skal vælges 2 yderligere medlemmer.

3) Programgruppe til Valgkampstræf i Oktober
Gruppen skal stå for at udvikle et færdigt program til Oktobertræffet, som skal have fokus på det kommende kommunal og regionsvalg. Gruppen vil samarbejde med SFU’s Kommunal- og Regionalvalgsgruppe om denne opgave. Programmet skal være færdigt inden Politisk Festival i uge 31. Gruppen har til opgave at sikre et differentieret program, hvor der er aktiviteter, der passer til forskellige typer medlemmer, og hvor der både er politik, ideologi, debat og aktivisme.

Johanne Buus Mosegaard (SKU) og Gitte Velling (SKU) er tovholdere. Der skal vælges 2 yderligere medlemmer.

4) Socialprogramgruppe til Valgkampstræf i Oktober 
Gruppen skal stå for at udvikle et færdigt socialt program til Oktobertræffet. Det skal være færdigt inden Politisk Festival i uge 31. Programmet skal have et sammenhængende tema og tage højde for, at fredag aften på Oktobertræffet er alkoholfri. Gruppen skal sikre at der er “lær-hinanden-at-kende-aktiviteter” for alle i løbet af træffet, der skal ligeledes tages højde for forskellige medlemstyper i programmet. Gruppens detagere forventes at kunne deltage på træffet, og stå for det praktiske omkring deres program.

Astrid Aller (SKU) og Katrine Jønck Carn (SKU) er tovholdere. Der skal vælges 2 yderligere medlemmer.

5) Gruppe for lokal skoling og politisk idéudvikling

Gruppen skal nytænke og optimere oplægsholderkataloget til SFU’s lokalafdelinger og distrikter. Gruppen har til opgave at hjælpe lokalafdelinger og distrikter med at få oplæg og workshops ud. Endvidere skal gruppen gøre et forsøg på at lave faste aftaler med eksterne oplægsholdere, der kan fremhæve SFU’s politiske kampe i lokalafdelingerne. Herover får gruppen senere på året hovedansvaret for at hjælpe afdelinger og distrikter med at afholde regionale træf.

Johanne Buus Mosegaard (SKU), Claudia Simoni (SKU) og Gitte Velling (SKU) er tovholdere. Der skal vælges 1-2 yderligere medlemmer.

Du skal sende opstilling til esther@sfu.dk senest torsdag den 22. juni klokken 12.00. Din opstilling må være på maks 100 ord, og du skal tydeligt skrive, hvilket underudvalg du stiller op til.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s