VÆR MED I SFU’S UDVALGSARBEJDE!

Du har nu muligheden for at søge de udvalg, der skal få SFU til at flyve det kommende år!

Når landsledelsen om to uger holder SFU-årets andet ledelsesmøde, skal vi nemlig blandt andet nedsætte det kommende års udvalg og vælge, hvem der skal sidde i disse.

Her har DU muligheden for at være med i et af SFU’s udvalg. Synes du det lyder fedt? Så læs mere nedenfor, om hvilke udvalg du kan søge, og hvordan du gør det.

Du har muligheden for at sende din opstilling til følgende udvalg/gruppe:

  • Skolingsudvalget (SKU)
  • Internationalt Udvalg (IU)
  • Det Faglige Udvalg (DFU)
  • Kommunikationsudvalget
  • Redaktionen for Aktivisten
  • Udvidet Leder-/debattøruddannelsen
  • Feministisk Udvalg (FemU)
  • Uddannelsespolitisk Udvalg (UPU)
  • Researchenheden

Du kan både sende opstilling til at være menigt medlem af udvalget/gruppen, eller stille op som sekretær/tovholder/redaktør – dette skal fremgå af din opstilling!

Hvis du har et udvalgsmedlem i maven, og brænder for at lægge dine kræfter i SFU’s udvalgsarbejde skal du sende din opstilling til SFU’s landssekretær, Esther Elmegaard Bæk, på mail esther@sfu.dk.

Din opstilling må MAKS være på 150 ord. Det kan her en god idé at skrive noget om, hvorfor du stiller op til netop dét udvalg, og hvad du kan bidrage med i udvalget. Det er dog ikke et krav – ordet er frit og dit!

Landssekretæren skal senest have din opstilling i hænde torsdag d. 11. maj klokken 12.

OBS: Da det er SFU’s Landsledelse, der skal beslutte, hvilke udvalg SFU skal have det kommende år, og dette først sker på næste ledelsesmøde, er der ikke nogen garanti for at ovenstående udvalg bliver oprettet. Det med undtagelse af IU og SKU, der er vedtægtssikrede. Det betyder også, at landsledelsen kan vælge at oprette andre udvalg end ovenstående. I det tilfælde vil de blive slået op på SFUnet.dk efter ledelsesmødet, og forretningsudvalget vælger herefter medlemmerne.

Stiller du op som sekretær/tovholder/redaktør til et udvalg/gruppe, hvor der er kampvalg og taber denne, betragtes du som automatisk opstillet som menigt medlem til gruppen/udvalget med mindre, du har meldt andet til SFU’s landssekretær.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s