VÆR MED TIL AT SKRIVE LANDSMØDEPAPIRER, VÆR PRAKTISK ANSVARLIG ELLER KOM MED I SKOLINGSARBEJDET

 

Du kan nu være med til at skrive udkast til landsmødepapirer, være praktisk ansvarlig på landsmødet eller være med til at planlægge træf. Du skal bare skrive en opstilling på maks 100 ord og sende den til anna@sfu.dk senest d. 12. december kl. 12. Du kan læse mere herunder.

Arbejdsprogram (4 personer)
Arbejdsprogrammet skal indeholde det politiske og organisatoriske sigte for SFU i det kommende år. Papiret skal tage stilling til de vigtigste politiske kampe, og hvordan vi stiller os i dem. Desuden skal det fokusere på, hvilke ændringer der skal foretages for at udvikle vores organisation. Der er valgt en pennefører for papiret.

 

SFU’s økonomiske politik (1 pennefører og 3 personer)
Sidst SFU vi vedtog et økonomisk papir var på landsmødet i 2009, og det trænger til fornyelse.
Papiret skal fungere som et samlet overblik over, hvordan økonomien skal indrettes efter et socialistisk perspektiv. Det skal give en kort, analyse af hvorfor økonomien ser ud som den gør i dag. Der skal tages stilling til, hvordan vi ser på skat, afgifter og omfordeling, økonomisk vækst, og komme med bud på, hvordan vi finansierer vores velfærdssamfund.

 

Kampen for klimaet (1 pennefører og 3 personer)
Klimaet risikerer at blive den helt store taber i politik! Det kan man se når både den danske regering dropper den grønne dagsorden og når USA har valgt en præsident, der benægter global opvarmning. Dette er på trods af at man sidste år indgik en ikke bare forpligtende, men også ambitiøs kimaftale, hvor flere lande fandt fælles mål på at reducere drivhuseffekterne. Papiret skal redegøre for den grønne dagsorden og stille nogle ambitiøse visioner og mål til den grønne omstilling på klima og miljøområdet.

 

Praktisk ansvarlige til landsmødet (1 person)
Vi mangler en person der vil stå for det praktiske omkring vores landsmøde og sørge for at alt forløber som det skal. Der er tre praktisk ansvarlige i alt og vi har allerede fundet de to. De praktisk ansvarlige sidder med til møder i landsmødegruppen.

 

Programgruppe for Februartræf:

Denne gruppe skal arbejde med at sammensætte programmet for vores februartræf. Her vil du få lov at bidrage med idéer til, hvilke oplæg det kunne være spændende at få med i programmet. Derudover skal gruppen efterfølgende kontakte oplægsholdere og sikre, at vi får et velfungerende og velsammensat program. Endelig vil du få medansvar for afviklingen af oplæggene på træffet.

Antal pladser: 2

 

Socialgruppe for Februartræf:

Vil du være med til at skabe de sociale rammer om vores februartræf? Så har du i denne gruppe mulighed for, at planlægge de aktiviteter, der ligger uden for programmet og som skal bidrage til, at alle bliver rystet godt sammen og får en god og sjov oplevelse på træffet. Derudover skal du selv bidrage til afviklingen af det sociale program på træffet.

Antal pladser: 2

 

Lokal Leder-gruppe:

Denne gruppe får ansvaret for at planlægge afholdelsen af relevante oplæg og workshops for nye lokale ledere på vores træf i det omfang der er brug for det. Planlægning og afviklingen af disse lokale leder-forløb vil ske i tæt samarbejde med et medlem fra Skolingsudvalget og SFU’s organisationskonsulenter.

Antal pladser: 1

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s