INDSUPPLERING I UDVALG OG SKOLINGSARBEJDE

På sit fjerde måde skal landsledelsen indsupplere i udvalg. Der er blevet en ledig plads i skolingsudvalget og vi mangler stadig en sekretariatsansvarlig til landsmødet. Derudover nedsættes der nye arbejdsgrupper for skolingsudvalget. Du kan læse mere herunder. Opstillinger skal sendes til anna@sfu.dk senest d. 25. november kl. 12 og må maks være 100 ord.

Skolingsudvalget (1 medlem):

SFU’s skolingsudvalg har det overordnede ansvar for SFU’s skolingsindsats. De planlægger vores nationale træf, udgiver vores oplægskatalog samt hjælper med lokalskoling og –træf. Hvis du kunne tænke dig at være med er der netop blevet en fri plads. Udvalget står pt. Uden sekretær

 

Sekretariatsansvarlig til Landsmødet (1 medlem):

Selvom der stadig er flere måneder til landsmødet skal vi have fundet en der vil stå for det praktiske omkring vores sekretariat på Landsmødet. Så hvis du kunne tænke dig at være med til at være inde over landsmødet og vil du arbejde sammen med de praktisk ansvarlige om at gøre vores landsmøde så fedt for vores medlemmer som muligt så har du nu muligheden. Hvis du stiller op forpligter du dig på at hjælp landsmødegruppen samt bruge påsken på SFU’s landsmøde og muligvis et par dage op til på at få det sidste klar.

 

Derudover søger Skolingsudvalget folk til forskellige opgaver i forbindelse med næste træf. Du kan læse mere om det herunder:

Programgruppe for Februartræf:

Denne gruppe skal arbejde med at sammensætte programmet for vores novembertræf. Her vil du få lov at bidrage med idéer til, hvilke oplæg det kunne være spændende at få med i programmet. Derudover skal gruppen efterfølgende kontakte oplægsholdere og sikre, at vi får et velfungerende og velsammensat program. Endelig vil du få medansvar for afviklingen af oplæggene på træffet.

Antal pladser: 2

 

Socialgruppe for Februartræf:

Vil du være med til at skabe de sociale rammer om vores februartræf? Så har du i denne gruppe mulighed for, at planlægge de aktiviteter, der ligger uden for programmet og som skal bidrage til, at alle bliver rystet godt sammen og får en god og sjov oplevelse på træffet. Derudover skal du selv bidrage til afviklingen af det sociale program på træffet.

Antal pladser: 2

 

Lokal Leder-gruppe:

Denne gruppe får ansvaret for at planlægge afholdelsen af relevante oplæg og workshops for nye lokale ledere på vores træf i det omfang der er brug for det. Planlægning og afviklingen af disse lokale leder-forløb vil ske i tæt samarbejde med et medlem fra Skolingsudvalget og SFU’s organisationskonsulenter.

Antal pladser: 1

 

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s