VÆR MED TIL AT STARTE PARTNERSKAB MED NGO I MAROKKO ELLER KOM MED I STRUKTURUDVALGET

Du har nu mulighed for at være med til at planlægge partnerskabsprojekt med en NGO i Marokko og komme med i Strukturudvalget. Der er opstillingsfrist fredag d. 14. oktober kl. 12. Opstillinger må maks være 100 ord og skal sendes til anna@sfu.dk.

Partnerskabsprojekt i Marokko (3 medlemmer)

SFU er netop nu i gang med at starte et spændende projekt op i Marokko, og til det mangler vi en projektgruppe bestående af 4 personer. Formålet er at starte et partnerskab med en NGO eller et parti, der på sigt gerne skulle blive til løbende projekter i Marokko. Projektet er ikke forbundet med nogen udgifter for gruppen, og inkluderer foreløbigt en enkelt tur til Marokko som vi i fællesskab planlægger, gerne til at ligge omkring februar. Vi skal inden den 1. november have skrevet en kort ansøgning, hvilket betyder at du skal have mulighed for at deltage i to møder i København. Et møde i uge 41/42, og et møde i uge 43. Hvis du er interesseret i at blive en del af skal du sende en kort beskrivelse af dig selv til anna@sfu.dk senest fredag d. 14/10 kl. 12. Har du nogle spørgsmål angående projektet eller hvad det indebærer at være med, kan du sende en mail til magnusj@live.dk eller ringe på 28 51 05 39.

Strukturudvalget (1 medlem)
Dette udvalg skal forestå det videre arbejde med strukturændringer i SFU og videreføre det tidligere strukturudvalgs arbejde. Udvalget skal blandt andet se på forskellige problemstillinger ift distrikternes størrelser. Herudover skal udvalget aktivt opsøge inputs fra medlemmerne til at identificere og løse strukturelle udfordringer.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s