KOM MED I SFU’S UDVALGSARBEJDE

Der er blevet ledige pladser i fire af SFU’s udvalg: Aktivistens redaktion, Strukturudvalget, Klima- og Miljøpolitisk Udvalg og Kommunal- og Regionalvalgkampsgruppen. Opstillingsfrist er d. 6. oktober kl. 12. Opstillinger må maks være 100 ord og skal sendes til anna@sfu.dk.

Aktivisten (1 medlem)
Denne gruppe står for oprettelsen og driften af et online medlemsblad. Det er desuden redaktionsmedlemmernes ansvar at der bliver skrevet indhold til siden samt at finde andre medlemmer til at skrive indhold til siden.

Strukturudvalget (1 medlem)
Dette udvalg skal forestå det videre arbejde med strukturændringer i SFU og videreføre det tidligere strukturudvalgs arbejde. Udvalget skal blandt andet se på forskellige problemstillinger ift distrikternes størrelser. Herudover skal udvalget aktivt opsøge inputs fra medlemmerne til at identificere og løse strukturelle udfordringer.

Klima- og Miljøpolitisk Udvalg (1 medlem)
Dette udvalg er et af vores politiske udvalg. De beskæftiger med klima- og miljøpolitiske spørgsmål og står får at løfte denne kamp i SFU.

Kommunal- og Regionalvalgkampsgruppen (2 medlemmer)
Gruppen har ansvar for at planlægge SFU’s valgkamp hvor de blandt andet skal udarbejde et politikkatalog, skole kandidater og meget mere. Gruppen er allerede i fuld gang med arbejdet.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s