SFU SØGER EN KOORDINATOR FOR USA-STUDIETUR

SFU søger en ny koordinator til at planlægge vores studietur til USA. Turen foregår fra d. 14.-29. oktober med en forberedelsesweekend d. 17.-18. september. Læs mere her

Den 8. november skal amerikanerne vælge ny præsident, og det skal SFU selvfølgelig til USA for at følge på nærmeste hold. I 2012 sendte SFU en delegation af sted, som fulgte Obama-kampagnen og tog erfaringer med tilbage til organisationen, og endnu engang er formålet med turen at få ny inspiration. Vi tager ikke af sted for at støtte bevægelserne, men for at blive inspireret af valgkampsmetoder og lære hvordan ”organizing” i USA fungerer i praksis, samt udlede, hvordan det kan bruges i en dansk kontekst.

Vi kommer hovedsageligt til at fokusere på Demokraternes valgkamp, selvom vi i SFU på mange politiske områder ligger langt væk fra dem. Vi prioriterer dog at samarbejde med dem, da det er dem, vi kan lære mest af – helt i tråd med resten af vores internationale arbejde.

Vi forventer at du vil ligge et stort stykke arbejde i at planlægge turen færdig med vores anden koordinator Carl Valentin samt tage det praktiske ansvar for turen og sørge for at deltagerne for en god tur. Derudover forpligter du dig på at udbrede din viden fra turen når du kommer hjem igen.

Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning på maks 500 ord til anna@sfu.dk senest d. 14/9 kl. 16. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Carl på 40 58 02 70, carlvalentin92@gmail.com

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s