DU KAN STADIG NÅ AT VÆRE MED I SKOLINGSARBEJDET

Kunne du tænke dig at være med til at bidrage til SFU’s skolingsarbejde? Så har du nu muligheden. Du kan læse herunder om hvilken slags arbejde vi søger folk til. Frist for opstilling er fredag d. 27. maj kl. 12 og opstillinger skal sendes til anna@sfu.dk og må maks være 100 ord. Hvis du har nogle spørgsmål så kontakt Skolingssekretær Lise Bæk på 60 93 06 49 eller lisebaek@live.dk

Programgruppe for Novembertræf:

Denne gruppe skal arbejde med at sammensætte programmet for vores novembertræf, der har arbejdstitlen ”Socialismetræf”. Her vil du få lov at bidrage med idéer til, hvilke oplæg det kunne være spændende at få med i programmet. Derudover skal gruppen efterfølgende kontakte oplægsholdere og sikre, at vi får et velfungerende og vel-sammensat program. Endelig vil du få medansvar for afviklingen af oplæggene på træffet.

Antal pladser: 1

 

Socialgruppe for Novembertræf:

Vil du være med til at skabe de sociale rammer om vores novembertræf? Så har du i denne gruppe mulighed for, at planlægge de aktiviteter, der ligger uden for programmet og som skal bidrage til, at alle bliver rystet godt sammen og får en god og sjov oplevelse på træffet. Derudover skal du selv bidrage til afviklingen af det sociale program på træffet.

Antal pladser: 2

 

Introgruppe:

Har du lyst til at være introvejleder og stå for introduktion til SFU for vores nye medlemmer? Så er denne gruppe lige noget for dig. Her får du mulighed for, at være med til at planlægge intro-forløbene på vores nationale begivenheder såsom træf og Politisk Festival. Desuden vil du skulle bidrage til afholdelsen af intro-arrangementer i vores lokalafdelinger, når der er behov for dette

Antal pladser: 3

 

Gruppe for Lokalskoling og Idéudvikling

Denne gruppe skal arbejde med, at udbrede vores skoling til de lokale afdelinger. Til dels får gruppen ansvaret for, at bidrage til distrikternes planlægning af program til regionale træf. Derudover får gruppen ansvar for, at revidere og udbrede SFU’s oplægskatalog, således at kendskabet til de mange muligheder for at få inspirerende oplæg ud lokalt bliver større, og flere lokalafdelinger får lyst til at afholde skolende og idéudviklende arrangementer.

Antal pladser: 2

 

Lokal Leder-gruppe:

Denne gruppe får ansvaret for at planlægge afholdelsen af relevante oplæg og workshops for nye lokale ledere på vores træf i det omfang der er brug for det. Planlægning og afviklingen af disse lokale leder-forløb vil ske i tæt samarbejde med et medlem fra Skolingsudvalget og SFU’s organisationskonsulenter.

Antal pladser: 1

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s