KOM MED SFU PÅ FOLKEMØDET + SEKRETÆR FOR STRUKTURUDVALGET

FOLKEMØDET 2016 (12 pladser)

Igen i år afholdes der Folkemøde i Allinge på Bornholm 16.-19.juni, og ligesom sidste år deltager SFU i denne demokratifestival, hvor repræsentanter fra alle dele af det politiske Danmark samles til fire spændende dage med workshops, events, musik, taler og kreative indslag, der både kan være lærerige og bidrage til udvikling af netværk på tværs af de forskellige organisationer.

Som en del af SFU’s delegation vil du skulle deltage i og bidrage til det program, som de
folkemødeansvarlige har sammensat i samarbejde med forretningsudvalget.

Hvis du bliver udvalget til delegationen, får du mere information om hvad dette konkret betyder. Men der vil samtidig være gode muligheder for selv at udforske de mange tilbud, som Folkemødet byder på.

Så hvis du er frisk på 4 spændende og udfordrende dage med SFU og politik på solskinsøen i Østersøen, så skriv en ansøgning på maksimalt 100 ord til sfu@sfu.dk inden tirsdag d. 3.maj kl. 12.

Praktisk:

I år koster det 300 kr. at deltage med SFU’s delegation. Der vil være en gruppe på 10 personer der skal med bus, mens de sidste to skal med bil fra København. Ud over de 12 frie pladser deltager de to folkemødekoordinatorer og Nanna Bonde på vegne af SFU. Folkemødedeltagernes forventes at deltage i en forberedelsesdag inden folkemødet. Har du yderligere spørgmål kan du kontakte koordinator Christopher Ilfeldt på ilfeldt@sfu.dk

SEKRETÆR FOR STRUKTURUDVALGET (1 PERSON)

Dette udvalg skal forestå det videre arbejde med strukturændringer i SFU og videreføre det tidligere strukturudvalgs arbejde. Udvalget skal blandt andet se på forskellige problemstillinger ift distrikternes størrelser. Herudover skal udvalget aktivt opsøge inputs fra medlemmerne til at identificere og løse strukturelle udfordringer. Vi søger en sekretær for dette udvalg. Skriv en ansøgning på maksimalt 100 ord til sfu@sfu.dk inden tirsdag d. 3. maj kl. 12.

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s