VÆR MED TIL AT PLANLÆGGE INTERNATIONALE PROJEKTER OG FOLKEMØDE

Du har nu muligheden for at være med til at planlægge internationale projekter eller SFU’s deltagelse i folkemødet på Bornholm. Ansøgningsfrist er d. 19. januar kl.12. Du kan læse mere her:

Bliv en del af SFU satsning i Malawi

I 2016 vil SFU sammen med SF, Venstre og VU starte et projekt op i Malawi, der kommer til at omhandle unge i politik og partimedlemmers mulighed for politikudvikling.

Projektet bliver startet sammen med de fem største partier i Malawi, og vil foreløbigt vare til udgangen af dette år. I den periode vil du skulle rejse til Malawi to gange samt facilitere et besøg fra Malawi i Danmark. Derudover vil arbejdet være forbundet med en række administrative opgaver.

Du vil i dit hverv skulle referere til SFU’s internationale udvalg samt SF’s medarbejder for internationale samarbejder. Vi søger en person til at deltage i projektet som skal arbejde sammen med et medlem at SFU’s internationale udvalg om SFU’s deltagelse i projektet

Alle er velkomne til at søge denne tillidspost, men for at projektet målsætning bliver til virkelighed, anbefaler vi:

  • At du har konkret erfaring med udviklingsarbejde
  • At du har erfaring med at skole og styre frivillige
  • At du har en grundlæggende forståelse for, hvordan et parti arbejder

Hvis du er interesseret, bedes du skrive en opstilling til anna@sfu.dk. Opstillingsfrist er tirsdag d. 19. januar kl. 12.

Opstillingen skal indeholde en beskrivelse af dine konkrete erfaringer med udviklingsarbejde, en beskrivelse af dine erfaringer med frivilligstyring og evt. andre erfaringer du kan bringe til projektet. Maks 400 ord.

Har du spørgsmål til denne tillidspost, bedes du kontakte SFU’s internationale sekretær, Sebastian Bych, på 52 30 08 03 eller sebastianlukasbych@gmail.com

 

Vær med i egyptisk ungdomsnetværk

Kom med i dansk-egyptisk netværk mellem ungdomspartier i Danmark og Egypten. Netværkets formål er erfaringsudveksling mellem ungdomspartierne i de to lande. Der vil være to seminarer om året, ét hvor vi tager til Egypten og ét hvor egyptiske ungdomspartier tager til Danmark. Desuden skal du være med til planlæggende møder i netværket. Arbejdet består i at undersøge hvorvidt der vil være et egyptisk ungdomsparti der vil være relevant for SFU at samarbejde med.

Vi søger to til at hjælpe med undersøgelsen der skal arbejde sammen med et medlem af SFU’s internationale udvalg.

Hvis du er interesseret, bedes du skrive en opstilling til anna@sfu.dk. Opstillingsfrist er tirsdag d. 19. januar kl. 12

Opstillingen skal indeholde en beskrivelse af dine konkrete erfaringer med udviklingsarbejde, en beskrivelse af dine erfaringer med frivilligstyring og evt. andre erfaringer du kan bringe til projektet. Maks 400 ord.

Har du nogle spørgsmål, så skriv eller ring til Sofus Rønberg på sofusroenberg@gmail.com og 28696896.

 

Planlæg SFU’s deltagelse i Folkemødet

Nu har du chancen for at være med til at planlægge SFU’s deltagelse i Folkemødet på Bornholm 2016. SFU søger to koordinatorer til at planlægge koncept og program i form af fordeling af debatter, deltagelse i events samt planlægning og afholdelse af en forberedelsesdag. Derudover skal koordinatorerne stå den praktiske planlægning og er ansvarlige på hele deltagelsen i folkemødet.

Lyder det som noget for dig? Så skal du sende en opstilling til anna@sfu.dk senest d. 19. januar kl. 12. Din opstilling må maks være 100 ord.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s