VÆR MED TIL AT SKRIVE LANDSMØDEPAPIRER ELLER PLANLÆG VINTERKAMPAGNEN

På landsledelsens møde i weekenden blev der nedsat grupper til politik papirer og kampagne. Der er stadig frie pladser så du kan stadig være med. Opstillinger må maks være 100 ord og skal sendes til anna@sfu.dk senest d. 4. december kl. 12.

Feminist anno 2016 (2 personer):
I flere år har diskussionen om feminisme blostret i vores nordiske nabolande, men i Danmark har den været stort set fraværende. Forskellige feministiske bevægelser har meldt sig på banen, men fra politisk side er der er berøringsangst. Det må SFU gør op med og tage kampen. Det skal også berøre, at det ikke kun er på baggrund af køn, at man oplever diskrimination, hvilket stiller nogle grupper dårligere end andre, selv om de har deres køn tilfælles.
I dag bliver kønsproblematikker hurtigt gjort til den enkeltes ansvar. Det mener vi i SFU er helt forkert. Dette papir skal derfor skildre, hvorfor en individualiseret kønskamp er problematisk. Papiret skal have fokus på at formulere feminismens begrebstunge verden hverdagsnært.
Papiret skal opstille konkrete problemstillinger og tage stilling til, hvor SFU skal placerer sig i kampen.

 

Frihed i velfærden (1 person):
I dag oplever mange borgere en velfærd med faldende kvalitet hvor fokus er mere på systemet end på mennesket. Højrefløjen vil løse problemet med mere marked og mindre stat, mange på venstrefløjen ved blot at give flere penge. Derfor skal papiret formulere en ny vision for god velfærd. En vision der bygger på tillid og frihed.
Papiret skal komme med SFUs bud på hvorfor velfærden sidder fast i systemtænkning og virksomhedslogik.
Derudover skal det skitsere vores vision for et frit velfærdssamfund, et velfærdssamfund der bygger på tillid til offentligt ansatte, tillid til de lokale beslutninger og respekt for at ikke alle borgere er ens.

 

Vinterkampagnegruppe:
Vær med til at planlægge vores vinterkampagne. Opgaver består i at være med til at udvikle kampagnens indhold, flyers, plakater, aktioner, kampagnekatalog og meget andet. Kampagnen handler om at stoppe besparelserne på uddannelse ved at beskatte de rigeste.

Hvis noget at det lyder som noget for dig eller du har spørgsmål så skriv til anna@sfu.dk. Opstillingsfrist er fredag d. 4. december kl. 12 og opstillinger må maks være 100 ord.

Advertisements
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s