VÆR MED I RESEARCHENHEDEN OG SOCIALGRUPPEN TIL TRÆF

Kunne du tænke dig at være med Researchenheden eller være med til at planlægge det sociale program til februartræf? Så læs mere herunder. Opstillingsfrist til begge dele er mandag d. 2. november kl. 12. Din opstilling må maks. være 100 ord og skal sendes til anna@sfu.dk

 

Researchenheden (1 person):

Kunne du tænke at dykke ned i politiske emner og være med til levere politisk baggrund til SFU’s kampagner? Så har du nu muligheden. Researchenheden søger nemlig et nyt medlem. Hvis du ønsker at stille op skal du sende en opstilling til anna@sfu.dk på maks. 100 ord senest mandag d. 2. november kl. 12.

 

Socialgruppe for Februartræf (2 personer):

Vil du være med til at skabe de sociale rammer om vores februartræf? Så har du i denne gruppe mulighed for, at planlægge de aktiviteter, der ligger uden for programmet og som skal bidrage til, at alle bliver rystet godt sammen og får en god og sjov oplevelse på træffet. Derudover skal du selv bidrage til afviklingen af det sociale program på træffet. Hvis det lyder som noget for dig så send en opstilling på maks. 100 ord til anna@sfu.dk senest mandag d. 2. november kl. 12.

 

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s