VÆR MED I SFU’S NATIONALE ARBEJDE

Kunne du tænke dig at være med til at planlægge Landsmødet, Politisk Festival eller Efterårskampagnen eller skrive et politikpapir? Så kan du læse mere her:

Landsmødegruppen (4 personer):
Vil du være med til at planlægge den vigtigste begivenhed i SFU-året? Vi afholder landsmøde i påsken og søger nu folk der kunne tænke sig at stå for al den praktiske planlægning omkring landsmødet. Hvis du kunne tænke dig at være med så send en opstilling til anna@sfu.dk på maks 100 ord. Opstillingsfrist er fredag d. 25. september kl. 12.

 

Politisk Festivalgruppen (1 tovholder + 4 personer):
Kunne du tænke dig at prøve kræfter med SFU’s skolingsarbejde? Så skal du melde dig til at planlægge SFU’s politiske festival. Du får muligheden for at være med til at bestemme tema og programmet for festivalen. Hvis du kunne tænke dig at være med så send en opstilling til anna@sfu.dk på maks 100 ord. Opstillingsfrist er fredag d. 25. september kl. 12.

 

Kampagnegruppe for efterårskampagnen (2 personer):
Synes du kampagneplanlægning, udvikling af flyers og aktionsbrainstorm er spændende? Så skal du stille op til efterårskampagnegruppen. Gruppen kommer til at arbejde intensivt i oktober måned. Hvis du kunne tænke dig at være med så skal du sende en opstilling på maks 100 ord til anna@sfu.dk senest lørdag d. 26. september kl. 23:59.

 

Skrivegruppe for politikpapir (1 pennefører + 3 personer)
På vores næste ledelsesmøde er der foreslået at man skal vedtage et nyt politikpapir. Det er ikke vedtaget endnu hvad det skal handle om men hvis du vil se forslagene til papiret så snak med en af dine lokale ledelsesmedlemmer. Deadline for opstilling er lørdag d. 26. september kl. 23:59 og beslutning om kommissorium vil være klar om eftermiddagen d. 26. september. Skriv til anna@sfu.dk hvis du ønsker at stille op. Opstillingen må være maks 100 ord.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s